Bal de bal la Colegiul Agricol Geoagiu

Magdalena Şerban

Încă de cum a început şcoala, liceenii Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ din Geoagiu au pornit discuţiile despre “Balul Bobocilor”. Ediţia din acest an, a mult aşteptatului eveniment, a avut loc joia trecută şi a adunat în incinta Casei de Cultură „Ion Budai Deleanu” din Geoagiu, câteva sute de elevi dornici să se distreze şi să-i urmărească răspunzând la provocări, pe cei mai talentaţi şi mai frumoşi dintre boboci.
Miss şi Mister Boboc 2011
Au urmat aproape două ore de voie bună pentru cei din sală şi de mari emoţii pentru participanţi. Probele de cultură generală, de perspicacitate sau de dans nu i-au speriat pe mai tinerii liceeni să aspire la un loc pe podium. Iar membrii juriului au monitorizat fiecare mişcare, fiecare răspuns, fiecare pas de dans şi fiecare interpretare artistică. În final, titlul de Miss Boboc 2011 i-a fost înmânat Biancăi Pascu, în timp ce fericitul câştigător al titlului de Mister Boboc 2011 a fost desemnat Lucian Curuţ. Pe locul al doilea, s-au clasat Andreea Schertzer şi Daniel Darlaczi, iar ocupanţii locului III au fost Adelina Macarie şi Darius Dânşorean. Preferinţele publicului şi-au spus cuvântul prin densitatea aplauzelor, aşa că titlul de Miss Popularitate şi l-a însuşit Alexandra Schiau, iar cel de Mister Popularitate i-a revenit lui Alexandru Bogeanu. Seara s-a încheiat cu distracţie într-o alternanţă de ritmuri şi un recital semnat Alin Ciun.
Mai întâi, practica în agricultură
“Tradiţionalul Bal al Bobocilor se desfăşoară puţin mai târziu la noi, pentru că lunile septembrie şi octombrie sunt destinate campaniei agricole, elevii fiind angrenaţi în activităţi practice. De obicei, programul balului nu depăşeşte ora 23, iar colectivul organizatoric este format din clasele a XII-a, împreună cu diriginţii, precum şi profesori cu aptitudini în domeniu, evenimentul având şi caracter educativ. Juriul este compus din profesori şi reprezentanţi ai elevilor. Fiecare clasă are repartizat un număr de invitaţii, dar nu ne extindem prea tare în ceea ce priveşte persoanele dinafara instituţiei de învăţământ , pentru ca elevii să se poată distra în colectivitatea lor. Pe lângă Balul Bobocilor, mai avem Balul Absolventului şi cel destinat Dragobetelui”, a precizat Ioan Vălean, directorul Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza“, din Geoagiu.

5 comentarii la „Bal de bal la Colegiul Agricol Geoagiu

 • 31 octombrie 2011 la 9:53
  Legătură permanentă

  Poate faceti si un bal al „bacalaureatilor din anul 2011”???
  Sau acolo nu mai tine???
  Dar daca chiar faceti, ma ofer si eu cu o sponzorizare !!!

 • 31 octombrie 2011 la 11:32
  Legătură permanentă

  Ba frate cu voi nici cum nui bine. ce treaa are bacul de anu asta cu distractia bobocilor.

 • 31 octombrie 2011 la 11:36
  Legătură permanentă

  Nici o treaba Costa, decit ca vor da si ei bacul…….

 • 31 octombrie 2011 la 11:49
  Legătură permanentă

  Pina la bac mai au. cu ce schmbari is in tara asta poate nici bacu nul mai dau

 • 31 octombrie 2011 la 16:36
  Legătură permanentă

  @Costa: ba io cred ca bacu il dau, ca sa bu scrie si ei „nul mai dau”, ca nul inseeamna ceva care la limita tinde spre zero.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.