Azi începe în judeţul Hunedoara Campionatul Mondial de Futsal al Poliţiştilor

Nicolae Gavrea

Începând de astăzi, judeţul Hunedoara va găzdui întrecerile Campionatului Mondial de Fotbal în Sală al Poliţiştilor, întrecere la care participă 20 de echipe reprezentative de pe patru continente.

Conform programului anunţat, deschiderea oficială a competiţiei va avea loc în această seară, la ora 20.00, pe Esplanada Lapidarium a Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva, eveniment urmat de retragerea cu torţe a militarilor prezenţi la ceremonie, pe traseul Palatul Magna Curia – Casa de Cultură „Drăgan Muntean”.
Meciurile din grupele „Campionatul Mondial de fotbal în Sală al Poliţiştilor – WISPA Transilvania 2018” se vor desfăşura în sala de la Arsenal Park din Orăştie, marţi 14 august şi joi 16 august, programul de desfăşurare pentru ambele zile fiind 9.00 – 13.00 şi 14.00 – 18.00, iar jocurile decisive se vor desfăşura sâmbătă, 18 august, în aceleaşi intervale orare, dar la Sala Sporturilor din Deva. La finalul competiţiei internaţionale va avea loc un meci demonstrativ între câştigătoarea Campionatului Mondial de fotbal în Sală al Poliţiştilor – WISPA Transilvania 2018 şi echipa de futsal de primă ligă Autobergamo Deva.
Joi, 16 august, va avea loc, la ora 8.30, o vizită la Centrul pentru Copiii cu Dizabilităţi Orăştie, cu o serie de donaţii din partea membrilor WISPA, pentru cei mici din partea WISPA iar de la ora 10.00, la Deva, în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara, va avea loc, Congresul WISPA. Vom reveni cu aspecte de la acest turneu în zilele următoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.