Avram vrea şi la judeţ, şi la Petroşani

24 februarie 2012 | 9 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

 Liderul PRM Hunedoara, Costel Avram (foto), vrea să obţină la alegerile locale un număr dublu de consilieri locali şi judeţeni. Avram este convins că partidul condus de Vadim Tudor va avea, în judeţ, candidaţi în câteva comune şi oraşe.
„Eu voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, la Consiliul Judeţean şi la Consiliul local Petroşani. Vreau să câştigăm patru posturi de consilier judeţean”, a declarat Costel Avram. Acesta a mai afirmat că, la Şoimuş, PRM îl va avea candidat la postul de primar pe Mihai Irimia, proaspăt demisionar din PDL. „Trebuie să fie o schimbare la Şoimuş. La Primăria Şoimuş, toate lucrările sunt date pe 15.000 de euro, fiecare, ca să nu fie organizate licitaţii”, a declarat Costel Avram, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. (S. Popa)

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FLORIN spune:

  ce se mai da mare si balena asta cind el este de fapt marioneta lui Molot si nu are alt rol decit de a mai rupe din electorat,cum va explicati ca un partid cu 2 consilieri judeteni sa aiba un vice presedinte. grija mare cu Soimusul , cum adica 10000 de euro pentru orice lucru ,e tot mina lui Molot care il ataca pe Nistor prin papagalul asta de Costel A.

 2. FLORIN spune:

  pardon 15000 de euro

 3. Tavi spune:

  Alooooo !!!
  Domnule Avram !!!Treziti-va!!! A sunat “desteptarea”!!!
  Ati visat frumos !!!Va ajunge, acum “la munca” sau daca nu “traseist-politic” , ca se poarta!!
  Dar si presedinte la judet(unde???) si 4 consilieri, dar deja este “abureala” . Prin anii ’90, mai mergea, dar acum Vadim, vorbeste, cam singur !!!!

 4. tepes spune:

  bravo tavi . ai exprimat exact realitatea , avram debiteaza, organizatiile PRM din judet sunt aproape inexistente si asta datorita lui avram , a avut grija sa le distruga mintind in dreapta si stanga, ar trebui sa stie si vadim,.. oricum avram va disparea ,ii ajunge 4 ani in scaun la consiliu, s-a inpaunat destul , ce mandru era cand urla si jignea in toate partile

 5. despot spune:

  avram viseaza si el ca si cioara la malai…..de unde atatea scaune pentru ei?????

 6. valenii din jale spune:

  avram..rusine..pentru ce esti ….lingaul lui molot…te visezi ..imparatul melcilor………dar la cit tupeu ai in tine……nu ai ruisne , nu faci decit vorbesti despre tot ce auzi..chiar daca nu prea intelegi multe……..

 7. Anonim spune:

  nu o sa aibe nici o sansa in fata LIBERALILOR.

 8. Avram Iancu spune:

  Gata, Costel… Incet si sigur, in jos cu el… Oportunistul asta impingea vagoane prin Pascani, apoi cara gentile rugbistilor din Petrosani. Perfid, lacom, balbait, s-a cam descurcat…

  Acum e pupincurist prin Vale… Cica e si om de cultura… Adio, Costel!

 9. adi spune:

  …moldovean cu limba lată, când se scoală iar sembată!!!…un ordinar!!!!..este produsul lui Moloz!!!!…fără el nu-şi putea ascunde hoţiile ,,porcuşorul,,!!!…ai grijă Panfutie, că ştie ,,porcuşorul că sunteţi ,,şogori!!!…la doctoriţa!!!…nu la Profa de la Brad!!!…Panfutie!!!,ai grijă că nu ştii care la care trage preşul de sub picioare!!!…cât despre Irimică s..lă mică, un PDL-ist jegos, care trage de OS!!!…nu-l votăm !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 24.02.2012

Una din cele mai mari probleme ale României o constituie drumurile. Toţi cei care vin la noi în ţară se...

Winkler: O decizie corectã!

Europarlamentarul Iuliu Winkler (foto) a declarat, ieri, la Deva, că „decizia luată de Comisia Europeană cu privire la consultarea Curţii...

Magistraţii hunedoreni, primii la operativitate

Peste 150.000 de cauze noi au fost înregistrate în cursul anului trecut pe rolul instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel...

Închide