Politica si administratie

Avem prefect, 2 subprefecţi şi acum un secretar general

Pentru că numărul funcţiilor de conducere s-au mărit la prefecturi, de acum încolo vom avea şi un secretar general al acestei ins­ti­tuţii, pe lângă funcţiile de prefect şi două de subprefect.
Astfel, premierul l-a numit în această func­ţie, la Prefectura Hunedoara, pe Marius Mun­teanu (foto).
Marius Munteanu are 53 ani, a absolvit stu­diile superioare în domeniile drept, eco­no­mie şi inginerie iar ulterior a obţinut diploma de „Master în administraţie pu­blică”, anunţă cei de la prefectura. Până în 2021, Mun­teanu a fost angajat al Consiliului Judeţean Hu­nedoara timp de 28 ani din care 25 ani a deţinut funcţia de şef Serviciu Patrimoniu Public.
„Având în vedere transformarea funcţiilor de prefect şi subprefect din „Înalt funcţionar public” în „Demnitar”, secretarul general al Instituţiei Prefectului va avea ca principale sarcini asigurarea stabilităţii funcţionării in­sti­tuţiei, a continuităţii conducerii şi rea­li­za­rea legăturilor funcţionale între compar­ti­mentele de specialitate ale instituţiei.De ase­menea, Marius Munteanu, în calitate de se­cretar general, va asigura secretariatul Co­misiei judeţene pentru stabilirea Dreptului de Proprietate asupra terenurilor-Hunedoara”, se arată într-un comunicat al instituţii pre­fectului. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura