Avarie la Termocentrala Mintia. Bărbatul care a provocat-o are arsuri pe 90 la sută din corp

Astăzi, 26 iunie, un muncitor de la firma care reabilitează calea ferată din zona Devei, a lovit cu utilajul pe care lucra magistrala de apă caldă de la Mintia.
Omul a suferit arsuri pe aproape întreg corpul, provocate de apa fierbinte care a ţâşnit din conducta spartă. Neatenţia muncitorului a produs o avarie, ieri, după amiază, iar devenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu au avut aseară apă caldă.
Florian Şandru, şeful Secţiei de termoficare de la Termocentrala Mintia, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că în câteva ore se va remedia defecţiunea. „Sperăm să nu intervină alte probleme. În aceste condiţii, devenii vor avea din nou apă caldă din noaptea de miercuri spre joi“, a declarat acesta.
Bărbatul care a suferit arsuri din cauza apei clocotite din magistrală a fost transportat la spitalul devean. Potrivit medicului Ioan Demeter, el are arsuri de gradul II/III pe aproape 90 la sută din suprafaţa corpului, având şanse minime de supravieţuire. Potrivit reprezentantului spitalului devean, accidentatul urma a fi transferat la o clinică de arşi din ţară. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.