Autorul jafului de la casa de schimb, condamnat definitiv

24 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins apelul făcut de Daniel Bostănaru, de 41 de ani, din Petroşani, care la începutul acestui an a atacat o casă de schimb valutar folosind un pistol de airsoft.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la trei ani şi jumătate de închisoare, mai ales că nu şi-a recunoscut fapta. Soluţia instanţei de fond a fost atacată de Bostănaru la Curtea de Apel Craiova, însă instanţa a considerat că apelul său este nefondat şi a menţinut pedeapsa. Petroşăneanul va trebui să achite şi peste 50.000 de lei daune şi cheltuieli de judecată.
Jaful a fost comis în februarie 2019, când bărbatul, mascat cu o cagulă, a atacat cu un pistol de tip airsoft o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, de unde a fugit cu 7.000 de euro. Poliţiştii au ajuns după câteva zile la el şi l-au ridicat de la locuinţa sa din Petroşani. De precizat este şi că Bostănaru a susţinut la audieri că este nevinovat şi că nu a luat banii din casa de schimb. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţii de pe autostradă au fost prinşi

Poliţiştii din Orăştie au reuşit să-i prindă pe hoţii care l-au jefuit într-o parcare de pe autostrada A1 pe un...

Angajat de la telecabină muşcat de viperă

Un angajat al Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, care deservea Telecabina Cetăţii, a fost muşcat de o...

Minora din Deva plecată de acasă, filmată în compania a doi bărbaţi

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă activităţile investigative în cazul minorei Ştefania-Morena Tudorache (foto), de 15 ani, din municipiul Deva,...

Închide