Autorul jafului armat din Bumbeşti-Jiu a fost condamnat

8 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Principalul suspect în cazul jafului din februarie 2019 la o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, Daniel Bostănaru, a fost condamnat. Acesta nu şi-a recunoscut fapta, dar a cerut să fie judecat prin procedura simplificată.

Daniel Bostănaru a atacat casa de schimb valutar, înarmat cu un pistol tip brichetă. Individul avea o cagulă pe faţă, a aruncat pe jos o pungă cu sticksuri ca să-i distragă atenţia angajatei. Femeia a ieşit să vadă ce s-a întâmplat, iar individul a lovit-o, a ameninţat-o cu pistolul şi a fugit cu 7.000 de euro.
Judecătoria Trâgu Jiu l-a condamnat pe Bostănaru la trei ani şi şase luni de închisoare, însă soluţia nu este definitivă. ”Arma” folosită la comiterea jafului, un pistol tip brichetă având gravate inscripţia U.S.9 mm, M9-Beretta, i-a fost confiscată de instanţă alături de alte bunuri. Judecătorii au menţinut şi sechestrul asigurător instituit asupra unui apartament cu o cameră şi dependinţe, în suprafaţă de 25,80 mp, pe care-l are în Petroşani. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Canicula a crescut şansele de a da peste vipere

Salvamontiştii din Valea Jiului au făcut inspecţii pe traseele montane frecventate de turişti, pentru a stabili dacă sunt anumite zone...

A murit pe loc după ce a lovit un cap de pod

Un accident rutier mortal a avut loc, ieri dimineaţă, pe raza localităţii Băniţa. Un şofer de 52 de ani, din...

Tir cu arcul. Cupa României aduce medalii pentru sportivii hunedoreni

La Bucureşti s-au desfăşurat recent întrecerile din cadrul Cupei României la tir cu arcul, eveniment găzduit de stadionul Olimpia. Au...

Închide