Autor de dublă tâlhărie arestat preventiv

7 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un adolescent din municipiul Vulcan a fost prins la scurt timp după ce a bătut doi pensionari şi i-a lăsat fără bani.
Tânărul a comis ambele tâlhării la adăpostul întunericului, în decurs de o oră, iar anchetatorii au stabilit că şi-a urmărit victimele, le-a lovit şi apoi le-a jefuit. Primul pensionar ţintit de individ are 50 de ani, este din Vulcan, şi se întorcea spre casă. A fost lovit de agresor şi lăsat fără suma de 100 de lei. „În cursul aceleiaşi seri (…) poliţiştii vulcăneni au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte asemănătoare, de această dată, victimă fiind un bărbat de 66 de ani, căruia i-a fost sustras, prin folosirea violenţei, un portofel în care se aflau actele de identitate“, a informat IPJ Hunedoara.
În scurt timp, poliţiştii au identificat un adolescent în vârstă de 17 ani, Claudiu Ionuţ M., faţă de care se vor efectua cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu privire la comiterea celor două infracţiuni. Tânărul le-a cerut judecătorilor petroşăneni să-l lase sub control judiciar pe durata anchetei, însă cererea sa a fost respinsă, el fiind arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe 1

Anunţ Finanţe 2

Lansare de carte. Alfabetul reclamelor în presa deveană, de Marian Boboc

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 10 ianuarie 2019, ora 17,00, la...

Închide