Sport

Automobilism. Dănuţ Budai a câştigat etapa de la Raliul Iaşului

La Iaşi au fost programate întrecerile celei de a patra etape a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, sub ge­ne­ricul Raliul Iaşiului, competiţie care a reunit la start pe cei mai valoroşi piloţi ai momentului. Traseul a avut o lungime totală de 116,70 km şi multe probe speciale, cea mai dificilă fiind proba tehnică de la Madârjac, apreciată de sportivii din campionatul naţional, cu o lungime de 24 km.

Etapa a avut şi evenimente neaşteptate, echipajul Simone Tempestini şi Sergiu Itu înregistrând un accident foarte grav, petrecut sâmbătă, în cea de-a doua zi a raliului, dar cei doi sportivi au scăpat cu bine, deşi maşina s-a făcut praf şi a luat foc.
Echipajul hunedorean alcătuit din Dănuţ (foto) şi Lucian Budai, fiu şi tată, care a evoluat pe o maşină marca Suzuki Swift Sport, a reuşit o nouă performanţă, încheind această etapă pe locul I la trei dintre categorii: la Swift Cup, la Juniori şi la RC5 şi pe un loc 3 la categoria ma­şinilor cu două roţi motrice.
Menţionăm că cei doi se află pe locul I şi în întrecerea pe echipe alături de colegii lor de la Sibiu Rally Team, echi­pa­je­le al­cătuite din Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia R5) şi debutanţii Roland Csato/Sandor Csikos (Dacia Sandero).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.