Autoincendieri în lanţ la Răchitova

26 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Sorina Popa

Se pare că la Răchitova se poartă autoincendierea. Dacă în urmă cu două săptămâni, un bărbat din comună s-a autoincendiat, supărat pe concubina sa şi după ce s-a îmbătat, ieri, un alt sătean a recurs la un asemenea gest.
De data asta, motivul pentru care omul s-a supărat pe viaţă a fost faptul că acesta urma să fie internat din nou la Spitalul de Psihiatrie din Zam.

A luat modelul unui consătean
Constantin Groşan, de 41 de ani, a fost externat în urmă cu câteva săptămâni din Spitalul de Psihiatrie de la Zam. Pentru că nu mai vroia să revină în acel loc, vecinii susţin că şi-a dat foc, după modelul unui consătean de-al său, care s-a autoincendiat, din cauza geloziei. El a murit la spital, suferind arsuri pe aproape tot corpul.
Bărbatul şi-a aprins îmbrăcămintea cu bricheta, apoi a ieşit în curte. Soacra lui l-a văzut arzând şi l-a ajutat să se stingă. Săteanul a fost transportat la Spitalul din Haţeg, apoi la cel din Deva, cu arsuri de gradul II şi III pe o treime din suprafaţa corpului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Două eliminate, una mai speră

Mureşul Deva şi Minerul Lupeni s-au făcut de râs în etapa a IV-a a Cupei României, fiind eliminate de echipe...

Vinovaţii susţin că sunt nevinovaţi

Şefii de la Mina Petrila, găsiţi responsabili pentru tragedia care s-a petrecut în subteran în urmă cu câteva luni, susţin...

Deva, punct de escalã pe harta traficului de migranţi

Traficul de fiinţe umane rămâne, din păcate, una dintre cele mai profitabile infracţiuni, după cele de trafic de arme şi...

Închide