Autobuzele din Israel, pe traseu din această săptămână!

26 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Autobuzele închiriate din Israel vor circula din această săptămână pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ. Anunţul a fost făcut de primarul Florin Oancea, ieri, după şedinţa de Consiliu Local.

”Mâine (n.r.-astăzi) vin şi numerele. Iar de joi, autobuzele vor fi pe traseu, în Deva. O parte din autobuzele închiriate le dăm înapoi Primăriei Timişoara. Vom mai rămâne doar cu trei dintre autovehicule de la Timişoara, pentru că în caz că se defectează vreunul să avem de rezervă. Am vrut să fie o surpriză, dar acum vă spun, că am personalizat autobuzele închiriate din Israel. Le-am personalizat, mai ales că anul acesta Deva împlineşte 750 de ani de atestare documentară”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.
MESAGERUL HUNEDOREAN i-a informat pe deveni că firma de transport local a primăriei a încheiat un contract de închiriere a opt autobuze marca Volvo, fabricate în 2009. Autobuzele sunt Euro 5, dotate cu aer condiţionat, rampă pentru persoane cu handicap, podea joasă, scaune tapiţate. Chiria lunară pentru un autobuz este de 1.800 de euro. Pentru un autobuz de la Timişoara plătim 9.000 de lei pe luna, inclusiv TVA. Contractul pentru aceste autobuze este de 350.000 de euro, potrivit lui Gabriel Giurasa, directorul SC Transport Local Deva. (S.Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Refugiul din Munţii Godeanu va fi reconstruit

Refugiul Scărişoara, aflat la graniţa Parcului Naţional Retezat şi a Parcului Domogled Valea Cernei, între judeţele Hunedoara şi Gorj, distrus...

Icoane cu Arsenie Boca, confiscate de poliţişti

Doi tineri din Hunedoara au fost amendaţi de poliţiştii locali din Târgu Jiu cu câte 1.000 de lei, pentru că...

Complexul Energetic Hunedoara, scutit de taxă

Contribuţia de 2 la sută pentru producătorii de energie pe bază de cărbune va fi eliminată, a anunţat ministrul Energiei,...

Închide