Autobergamo Under 19 va juca ultimul meci al anului în 19 decembrie

14 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Programată iniţial în 4 decembrie, partida Informatica Timişoara Under 19 – Autobergamo Deva Under 19, din seria 5 a campionatului naţional de futsal Under 19, a fost amânată, iar noua dată de disputare va fi 19 decembrie, de la ora 18. Va fi ultimul meci din prima jumătate a sezonului, iar cu un succes, devenii pot încheia anul 2016 pe locul 2.
Cum partida dintre Muncitorul Reşiţa Under 19 – Informatica Timişoara Under 19, din etapa a V-a, s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, trupa cărăşeană a trecut pe primul loc al seriei, cu 13 puncte, urmată de Informatica Timişoara, cu 10 puncte şi Autobergamo Deva, cu 9 puncte.
Ultimul duel din 2016 al seriei 5, Informatica Timişoara Under 19 – Autobergamo Deva Under 19 se va juca în 19 decembrie, de la ora 18.00, pe terenul trupei timişorene. Un succes i-ar urca pe deveni pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce o victorie a Timişoarei  ar urca-o pe aceasta pe primul loc, la egalitate de puncte cu Muncitorul, dar cu un golaveraj mai bun. Anul viitor se vor mai juca un tur şi un retur, primele partide fiind programate la începutul lunii martie. (O.Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un brădean, adversarul CNS Cetate Deva la promovarea în Liga a II-a

Mijlocaşul de 20 de ani al echipei Naţional Sebiş, Darius Ciocan (foto), este un tânăr fotbalist ce a făcut primii...

Robert Lupu: „Avem cel mai frumos grup la naţională!”

Selecţioner al echipei naţionale de futsal de un an, Robert Lupu a făcut, la finalul „dublei”amicale cu Cehia de la...

Petrecere de sărbători, la Geoagiu

Primăria şi Consiliul Local al oraşului Geoagiu organizează în 27 decembrie, la Casa de Cultură „Ion Budai Deleanu“ din localitate,...

Închide