Autobergamo pierde locul I în clasament

3 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După rezultatul de egalitate înregistrat în partida disputată duminică seara la Deva cu Informatica Timişoara (scor 1-1), coroborat cu cel din partida FK Odorheiu Secuiesc – Bukovina Vicov (scor 25 – 6), devenii au pierdut locul I din clasament.

FK Odorheiu Secuiesc acumulează acum punctaj maxim, nouă puncte din nouă, cu menţiunea că şi United Galaţi are tot trei victorii din trei meciuri, însă este penalizată cu trei puncte, sancţiune dictată de Federaţie şi care a coborât formaţia pregătită de Florin Ignat până pe locul 4, cu şase puncte. Autobergamo Deva se află pe locul secund cu un total de 7 puncte la fel ca şi Informatica Timişoara, cele două echipe fiind departajate de golaveraj, care este mai bun pentru deveni.
Una din echipele cu pretenţii declarate la locul I în actualul sezon, Imperial Wet Miercurea Ciuc, a înregistrat a doua înfrângere în acest debut de competiţie, în ultima etapă echipa fiind învinsă (5 – 6) la Dunărea Călăraşi.
Luni, 8 octombrie, este programată etapa a patra, iar la Deva va fi iar un derbi în care gazdele de la Autobergamo primesc replica celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Cum de fiecare dată întâlnirile dintre cele două formaţii au fost spectaculoase şi încinse, disputa programată luni va atrage cu siguranţă mulţi spectatori în tribunele de la Sala Sporturilor din Deva.
Partida dintre Informatica Timişoara şi Imperial Wet, din cadrul acestei etape, a fost amânată motivat deoarece echipa din Timişoara a făcut deplasarea la Riga, în Letonia, unde va susţine de astăzi până duminică meciurile din Main Round în UEFA Futsal Champions League.
Din programul etapei a patra mai amintim meciurile Bukovina Vicov – United Galaţi, care se dispută sâmbătă, Clujana Cluj – Gloria Buzău şi Politehnica Iaşi – Dunărea Călăraşi, programate luni, 8 octombrie.
Rezultatele din etapa a III-a:
Dunărea Călăraşi – Imperial Wet 6 – 5
Gloria Buzău – Politehnica Iaşi 0 – 2
Autobergamo Deva – Informatica Timişoara 1 – 1
United Galaţi – Clujana Cluj 12 – 1
FK Odorheiu – Bukovina Vicov 25 – 6
Clasament:
1. Odorheiu 9 p. (39 – 13)
2. Autobergamo 7 puncte (30 – 7)
3. Informatica 7 p (14 – 4)
4. United 6* p. (22 – 5)
5. Dunărea 6 p. (13 – 10)
6. Imperial 3 p. (20 – 12)
7. Politehnica 3 p. (8 – 11)
8. Gloria 0 p. (4 – 20)
9. Clujana 0 p. (6 – 35)
10. Bukovina 0 p. (11 – 50)
* echipă penalizată cu 3 puncte

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui este lider autoritar

Cea de a cincea etapă a Ligii a V-a de fotbal a adus clarificări la nivelul superior din cadrul competiţiei....

Kickboxing la Deva

ACS Gladiators Gym Deva anunţă că organizează la Deva, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara, cea...

Interliga Naţională – o competiţie de fotbal pentru copii

Federaţia Română de Fotbal organizează, în parteneriat cu asociaţiile judeţene din ţară, o nouă competiţie. Este vorba despre Interliga Naţională...

Închide