Autobergamo, lovită de ghinion şi taxată pentru ratări

13 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Gruparea deveană a ratat  şansa de a termina anul pe primul loc în Liga I de futsal, remizând, scor 3-3, pe terenul echipei Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, în ultimul meci oficial din 2016. Alb-vişiniii pot invoca şi ghinionul, fiind egalaţi de două ori în ultimele minute ale reprizelor, dar au şi ratat enorm de mult, irosind şansa de a închide meciul.
Gazdele, ajutate de barele ambelor porţi
Chiar dacă gazdele au deschis scorul în minutul 2, când Laszlo Szocz l-a învins pe Iancu cu un şut în diagonală, ostilităţile au fost controlate de deveni. Portarul Odorheiului, Andrei Grigoraş, a fost însă în zi mare şi a blocat multe mingi ale alb-vişiniilor, fiind ajutat şi de barele porţii sale, la execuţiile lui Nuno Coco şi Obadă. Cei doi „mingicari” deveni au reuşit însă să şi puncteze în poarta gazdelor, cu două execuţii de fineţe, Coco reluând din careu o pasă a lui Tacot, iar Obadă a punctat din unghi, în urma unui „assist” a lui Pânzaru. Totuşi, la pauză s-a intrat cu un scor egal, Laszlo Szocz realizând „dubla” cu o execuţie norocoasă. Decarul gazdelor a încercat să centreze în forţă, mingea l-a atins pe Pânzaru şi bara laterală, păcălindu-l pe Iancu.
Nuno Coco a ratat şansa de a deveni eroul meciului
Scenariul din partea secundă a fost asemănător cu cel din prima, oaspeţii dominând partida dar portarul gazdelor a avut parade de excepţie. După ce Szeczi l-a blocat pe Ignat în ultimul moment, Autobergamo a intrat în avantaj în faza imediat următoare. Paulo Ferreira i-a aşezat mingea lui Nuno Coco şi acesta a şutat plasat, la colţul lung, învingându-l pe Grigoraş. Portughezul putea închide meciul cu un minut înaintea finalului, dar a întârziat şutul în poarta goală şi a fost blocat iar ratarea s-a dovedit decisivă. Cu 13 secunde înaintea ultimului fluier, Laszlo Szocz a trimis o minge în careu, Szeczi a câştigat duelul cu Pânzaru şi a trimis sub bară, aducând un punct nesperat pentru harghiteni. Ratarea victoriei i-a costat scump pe deveni, care pot încheia anul pe locul 3 în clasament, dacă Informatica Timişoara va învinge azi, în restanţa din etapa a VII-a, contra campioanei City’us Tg. Mureş.
FUTSAL KLUB ODORHEIU SECUIESC 3 (2)
Grigoraş – Ls. Szocz, Szeczi, Biro, Manya. Au mai jucat: Szabo, Tamaş Lr. Szocz, Kedei, Szilion. Antrenor: Zoltan Jakab
AUTOBERGAMO DEVA 3 (2)
Iancu – Ignat, Obadă (cpt.), Nuno Coco, Paulo Ferreira. Au mai jucat: Tacot, Pânzaru. Antrenor: Florin Ignat
Arbitri: Gabriel Gherman – Marian Ivănescu (ambii din Bucureşti)
Au marcat: Szocz (2, 20), Szeczi (40) – Nuno Coco (13, 35), Obadă (18)
Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, spectatori 1.000.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alin Bena a demisionat din ALDE

Alin Bena (foto) a demisionat din ALDE, partidul din partea căruia a candidat în 11 decembrie pentru un mandat de...

Directorul Termocentralei Mintia, destituit din funcţie

Directorul Termocentralei Mintia, Florian Şandru (foto), a fost destituit din funcţie, de către Michael Melczer, directorul general al Complexului Energetic...

Nistor şi Marica merg în Parlament. Resmeriţă menţine suspansul…

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că va merge în Parlamentul României, optând pentru...

Închide