Autobergamo îşi continuă parcursul perfect

27 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11-autobergamo-27-septembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Liderul Ligii I de futsal are maximum de puncte şi după cea de-a patra rundă, învingând în derbiul cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, scor 5-1. Misiunea devenilor nu a fost una simplă, alb-vişiniii desprinzându-se în ultimele 10 minute, după ce harghitenii au dat replică bună.

Început perfect, continuare precaută
Început perfect, cu deschidere de scor după 28 de secunde, şut Nuno Coco (foto, în stânga) la colţul lung de la 10 metri, duelul contra rivalei din Odorhei nu a fost un galop de sănătate pentru gazde. Atât oaspeţii cât şi devenii s-au apărat bine, iar cei doi goalkeeperi ai naţionalei României, Iancu şi Grigoraş, au închis porţile. Trupa oaspete putea egala în minutul 15, dar Kedei a tras pe lângă poartă, singur cu Iancu. La fel, Nuno Coco a avut şansa „dublei”, două minute mai târziu, însă a şutat în transversală după o combinaţie cu Paulo Ferreira.

Show marca Obadă
Primele 10 minute ale părţii secunde au continuat în acelaşi ritm, cu ocazii de ambele părţi, dar fără goluri. Reuşitele pluteau în aer iar golul doi devean a fost anunţat de o ocazie a lui Paulo Ferreira, care nu a ajuns la mingea pasată de Al-Ioani. Peste câteva secunde, Obadă a interceptat o minge şi l-a executat pe Grigoraş cu un şut de la 10 metri. Acelaşi decar devean putea marca din nou, singur cu portarul, însă golul trei a fost opera lui Cristi Matei, care a fructificat din careu pasa lui Pânzaru, într-un moment în care oaspeţii evoluau în cinci jucători de câmp. Golul lui Szeczi, după un penalti comis de Nuno Coco, a fost un „foc de paie”, pentru că ultimul cuvânt l-au avut tot devenii. În decurs de câteva zeci de secunde, Obadă a mai înscris de două ori, prima dată cu un şut din unghi iar a doua oară cu poarta goală.

„Odorhei ne-a pus probleme!”
De altfel, internaţionalul moldovean a fost omul meciului, la final declarându-se mulţumit de evoluţia sa. „A fost un meci dificil, Odorhei ne-a pus probleme dar e important că am câştigat. Nu ştiu dacă e cel mai bun meci al meu, nu pot eu aprecia asta, toată echipa a jucat bine. E bine că avem două linii apropiate ca valoare, mergem la Galaţi, unde ne aşteaptă un meci mai greu. United joacă bine acasă dar vrem să ne luăm revanşa după înfrângerea din finala mică a sezonului trecut”, a spus Cristian Obadă.  Autobergamo va juca în următoarea etapă contra unei alte grupări cu maximum de puncte, United Galaţi, însă doar din trei meciuri. Duelul de pe malul Dunării se va disputa luni, 3 octombrie, de la ora 18.00.

AUTOBERGAMO DEVA 5 (1)
Iancu – C. Matei (cpt.), Al-Ioani, Paulo Ferreira, Nuno Coco. Au mai jucat: Obadă, Ignat, Pînzaru, Tacot. Antrenor: Florin Ignat.

FUTSAL KLUB ODORHEIU SECUIESC 1(0)
Grigoraş – Szeczi, Biro, Laszlo Szocz, Manya. Au mai jucat: Tamaş, Lorand Szocz, Silion, Kedei, Szabo. Antrenor: Zoltan Jakab.

Arbitri: Dan Curta – Sorin Muntean (ambii din Tg. Mureş).
Au marcat: Nuno Coco (1), Obadă (31, 40, 40), C. Matei (37) – Szeczi (38 – penalti).
Sala Sporturilor din Deva, spectatori: 500.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
OREZUL, SĂNĂTOS SAU NU? (1)

Multe persoane se întreabă ce orez ar putea consuma pentru sănătate, dar şi pentru a nu lua în greutate, ştiindu-se...

Violatorul adolescentei din Petroşani, arestat preventiv

Bărbatul din Petroşani care a sedus o adolescentă de 17 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea, fără voia...

Martori audiaţi în procesul ucigaşului din peşteră

Mai mulţi martori vor fi chestionaţi de judecătorul care trebuie să facă lumină în cazul femeii omorâte în Peştera Vacii...

Închide