Autobergamo, învinsă în finala mică a Ligii I

2. Autobergamo 5 iunie - pagina 11Ovidiu Mănăstire    

Deţinătoarea Cupei României la futsal, Autobergamo Deva, s-a clasat pe locul 4 în acest sezon al Ligii I, după ce a fost învinsă în finala mică, jucată la Braşov, de United Galaţi, scor 3-6 (1-1). Alb-vişiniii au intrat relaxaţi în duelul contra gălăţenilor, jocul lor abundând de ratări incredibile.

Relaxare deveană
Deşi adversarii au venit extrem de montaţi pentru a-şi lua revanşa, după înfrângerea din finala Cupei României, Autobergamo a deschis scorul în duelul de la Braşov. La pauză s-a intrat la egalitate, United restabilind echilibrul pe tabelă, însă în debutul părţii secunde, devenii au preluat din nou conducerea. Pe fondul unor ratări mari în tabăra deveană, United a întors soarta partidei şi a marcat de cinci ori consecutiv. Al treilea gol al celor de la Autobergamo a fost tardiv, gruparea de la Dunăre adjudecându-şi meciul şi inclusiv medaliile de bronz ale campionatului. Pentru Autobergamo au înscris Obadă (2) şi C. Matei în timp ce United a punctat prin Cojoc (2), Moldoveanu (2), Burdujel şi Laşcu.

Reunire la finalul lunii iulie
Chiar dacă nu l-a interesat foarte mult obţinerea locului 3, finanţatorul lui Autobergamo, Dorin Popa, nu a fost mulţumit de prestaţia echipei sale, care a intrat prea relaxată în teren, în opinia sa. „Am jucat prea relaxaţi iar adversarii au venit foarte montaţi, jucând destul de dur. Nu m-a interesat să luăm locul 3, important e că am adus un trofeu în acest sezon. Însă nici nu mi-a plăcut ce am văzut la Braşov. Le-am şi spus asta băieţilor, au ratat foarte mulţ, cel puţin cinci ocazii clare de gol, dintre care unele cu poarta goală”, a declarat Dorin Popa. Acesta a făcut cunoscută şi data la care se va reuni echipa alb-vişinie pentru pregătirea noului sezon. „Vom avea discuţii cu fiecare jucător şi lucrăm la întărirea lotului. Reunirea se va produce în perioada 20-25 iulie, iar până atunci noi sperăm să avem lotul pentru noul sezon definitivat”, a încheiat finanţatorul lui Autobergamo Deva.

Campioana se decide în această săptămână
Sezonul Ligii I de futsal se va încheia în această săptămână, când va avea loc ultimul sau ultimele două meciuri ale finalei dintre City’us Tg. Mureş şi Informatica Timişoara. Azi va avea loc al doilea meci al duelului, la Timişoara, o victorie a mureşenilor, care conduc cu 1-0, urmând să încheie finala. În cazul victoriei Informaticii, miercuri se va juca meciul decisiv, tot la Timişoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare