Autobergamo încheie turul de campionat

10 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

4-autobergamo-10-noiembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Revenită în poziţia de lider al Ligii I de futsal, gruparea deveană, va încheia mâine prima parte a sezonului, urmând să întâlnească pe teren propriu pe Spicom Sfântu Gheorghe. Cu un succes, trupa antrenată de Florin Ignat îşi va asigura titul neoficial de „campioană de toamnă”.

Sfântu Gheorghe, adversar de mâna a doua
Succesul de la Iaşi, unul mai clar decât o arată scorul, a readus-o pe Autobergamo în poziţia de lider iar devenii nu vor să o mai cedeze. În ultima etapă a primei părţi a sezonului regulat, alb-vişiniii vor întâlni pe Spicom Sf. Gheorghe, o formaţie mult schimbată faţă de sezonul trecut. Gruparea din Covasna ocupă locul 8 în clasament şi în mod normal nu are cum să emită pretenţii pe terenul devenilor. „Sf. Gheorghe nu mai e echipa de anul trecut dar în mod clar este peste Reşiţa, Târgu Secuiesc sau Cluj. Noi ne dorim victoria şi să nu avem probleme cu accidentări şi suspendări în vederea derbiului cu Timişoara, din 21 noiembrie”, a spus Dorin Popa, preşedintele lui Autobergamo Deva.

Revine căpitanul
O veste bună pentru alb-vişinii este revenirea în echipă a lui Cristi Matei, care s-a refăcut după accidentarea suferită în meciurile naţionalei cu Italia. În schimb, Petrişor Toniţa are în continuare probleme medicale iar poarta va  fi asigurată de Vlad Iancu şi Darius Savu. Partida Autobergamo Deva – Spicom Sfântu Gheorghe se va juca mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Inter Petrila – Hercules Lupeni, derbiul finalului de tur

Liga a IV-a Hunedoara îşi dispută mâine ultima etapă din prima parte a campionatului. Capul de afiş ar rundei de...

Criminalul care a vrut să arunce un bloc în aer vrea să fie rejudecat

Natalia Bumbac Un bărbat condamnat în 2009 de prima instanţă la detenţie pe viaţă pentru că a omorât o femeie...

Vindeau detectoare de metale, cu încălcarea legii

Un tânăr de 27 de ani din municipiul Hunedoara va fi anchetat penal pentru că a încercat să vândă contra...

Închide