Autobergamo încheie sezonul regulat

23 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

După ratatea Cupei României, trupa deveană de futsal se va concentra pentru îndeplinirea obiectivului principal al acestui sezon, câştigarea titlului de campioană. Alb-vişiniii încheie duminică sezonul regulat, urmând să joace în deplasare, cu Spicom Sf. Gheorghe, şi aşteaptă un pas greşit al Galaţiului la Târgu Mureş pentru a încheia pe primul loc.

Spicom luptă pentru calificarea în play-off
La un punct în spatele liderului United Galaţi, Autobergamo nu ar trebui să-şi facă probleme în duelul cu gruparea din Covasna, formaţie aflată pe locul 8 şi în mare proporţie calificată în play-off. Luând în calcul o victorie normală a devenilor, Spicom ar putea pierde locul 8 doar dacă Muncitorul Reşiţa va reuşi o surpriză pe terenul Informaticii Timişoara, lucru greu de crezut că se poate întâmpla.

Aşteaptă un pas greşit al Galaţiului la Tg. Mureş
Cu un succes la Sfântu Gheorghe, Autobergamo va trebui să aştepte până luni, când va avea loc duelul City’us Tg. Mureş – United Galaţi, pentru a vedea pe ce poziţie finală se va clasa în sezonul regulat. Un rezultat de egalitate sau o înfrângere a gălăţenilor i-ar duce pe deveni pe prima poziţie şi le-ar oferi un adversar mai facil în sferturi, cel mai probabil tot Spicom Sfântu Gheorghe. În cazul unui succes a lui United, alb-vişiniii vor termina sezonul regulat pe locul 2 şi adversarul din sferturi le va fi CSMS Poli Iaşi. Partida Spicom Sfântu Gheorghe – Autobergamo Deva se va juca duminică, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se reia Liga a IV-a. Inter Petrila, favoritã certã la titlul judeþean!

Returul celui mai important eşalon fotbalistic din judeţ va începe mâine, având în Inter Petrila, campioana de toamnă, drept marea...

CNS Cetate Deva joacã azi adevãrata finalã a promovãrii

Gruparea din reşedinţa judeţului va întâlni azi, pe teren propriu, pe Naţional Sebiş, liderul clasamentului Ligii a III-a, seria a...

Anchetă la Spitalul municipiului Hunedoara, după decesul unei fetiţe de un an şi 10 luni

Mama unei fetiţe de un an şi 10 luni a depus plângere la poliţie, după ce copila ei a decedat...

Închide