Autobergamo începe sezonul în faţa marii rivale

2. Autobergamo 4 septembrie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Proaspăt câştigătoare a celei de-a treia Supercupe consecutive, trupa alb-vişinie debutează în noul sezon al Ligii I de futsal, chiar pe terenul marii rivale la cucerirea titlului, Informatica Timişoara. Se anunţă o înfruntare de zile mari, cele două echipe având cele mai bune loturi din campionat.

Transferuri importante de fiecare parte
Deşi titlul de campioană a poposit în ultimii doi ani în vitrina lui City’us Tg. Mureş, care a învins în finale atât pe Autobergamo cât şi pe Informatica, lupta pentru supremaţie în sezonul 2016-2017 se va da între Deva şi Timişoara. Cele două echipe au reuşit transferuri importante şi sunt cotate cu cele mai mari şanse la titlu. Dacă devenii i-au adus pe Ferreira, Nuno Coco, Al-Ioani şi Iancu, timişorenii au mers pe filiera sârbească, transferându-i pe Rajcevic şi Simic dar şi pe portarul finlandez Koivumaki.

„Mai bine să ne urmărească ei pe noi decât invers!”
Preşedintele grupării devene, Dorin Popa, are încredere în echipa sa şi speră ca alb-vişiniii să obţină un rezultat pozitiv în meciul de mâine. „E un meci important dar suntem pregătiţi. Eu sper să câştigăm, pentru că mai bine să ne urmărească ei pe noi decât noi pe ei. Oricum, eu cred că în afară de meciul direct, e greu ca cele două echipe să se mai încurce în acest sezon”, a spus Dorin Popa. Autobergamo are tot lotul apt de joc, nici unul din jucător neavând probleme medicale.

„Deva e rivala noastră!”
La fel ca şi Autobergamo, timişorenii de la Informatica speră să obţină un rezultat pozitiv în faţa marii rivale. „Jucătorii sunt tensionaţi, implicaţi şi cu gândul la acest meci foarte important pe care îl avem cu Deva. Ne dorim cu toţii să câştigăm, în primul rând să arătăm bine din startul campionatului, să plecăm cu dreptul şi să reuşim să ne impunem în faţa acestei mari echipe, practic, rivala noastră din acest campionat”, a spus antrenorul-jucător Robert Lupu, pentru www.tmsport.ro.

Meciul se vede la televizor
Spre deosebire de meciul din Supercupa României, duelul de la Timişoara, ce se va disputa în sala „Constantin Jude”, începând cu ora 17.00, va putea fi urmărit în direct la TV, pe postul Digisport 2. Primele două partide din acest sezon al Ligii I s-au jucat sâmbătă, Poli Iaşi învingând pe Clujana Cluj, scor 6-0, iar Spicom Sf. Gheorghe a fost învinsă pe teren propriu, de Dunărea Călăraşi. În afara partidei de la Timişoara, tot azi se mai dispută meciurile KSE Tg. Secuiesc – United Galaţi şi City’us Tg. Mureş – Muncitorul Reşiţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare