Autobergamo, grăbită să înceapă play-off-ul

13 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

 

Ovidiu Mănăstire

Gruparea deveană de futsal va deschide play-off-ul acestei ediţii a Ligii I, urmând să joace mâine, prima partidă din cadrul sferturilor de finală. Devenii vor întâlni în deplasare pe CSMS Poli Iaşi, returul fiind programat duminica viitoare.
Întâlnesc un adversar incomod
La doar patru zile după încheierea partidelor din grupele preliminare de calificare la Campionatul European de futsal, jucătorii echipei Autobergamo Deva se vor afla din nou pe parchet, urmând să debuteze în play-off-ul Ligii I de futsal. Alb-vişiniii vor întâlni în deplasare pe CSMS Poli Iaşi, echipă pe care au învins-o de două ori în sezonul regulat, cu 4-3 şi 3-0, dar moldovenii au dat replica de fiecare dată. În plus, trupa antrenată de Florin Ignat se va confrunta şi cu oboseala acumulată de cei şase internaţionali români şi cei doi moldoveni, care au jucat în această săptămână pentru echipele naţionale. „E adevărat că internaţionalii vor fi obosiţi dar avem un lot numeros şi trebuie să câştigăm. Dacă jucam săptămâna viitoare, era prea aproape al doilea meci. Aşa, vom juca sâmbătă şi echipa va fi liberă până miercuri”, a spus Dorin Popa, finanţatorul grupării devene. A doua partidă dintre Autobergamo şi CSMS Poli Iaşi se va juca duminică, 23 aprilie, iar dacă va fi necesar, al treilea meci va avea loc o zi mai târziu.
Colaborare cu Sito Rivera din luna mai
În duelul pentru câştigarea titlului, echipa deveană va primi un ajutor suplimentar de pe banca tehnică. Astfel, trupa alb-vişinie va fi consiliată începând cu 6 mai de cunoscutul antrenor spaniol, Sito Rivera, cel care acum se ocupă de destinele naţionalei Ungariei şi care în trecut a pregătit echipa naţională a României şi pe CIP Deva. „Am ajuns la o înţelegere de colaborare cu Sito Rivera, care din 6 mai va veni la Deva şi se va ocupa de echipa noastră până la finalul campionatului. El va rămâne şi selecţionerul Ungariei în continuare şi vom vedea după terminarea acestui sezon cum vom colabora în continuare. Este un câştig pentru noi, deciziile tehnice îi vor aparţine în totalitate. Florin Ignat va rămâne atât antrenor cât şi jucător, dar Sito Rivera va avea ultimul cuvânt privind deciziile tehnice”, a spus Dorin Popa. Partida CSMS Poli Iaşi – Autobergamo Deva se va juca sâmbătă, începând cu ora 16.00, în Sala Polivalentă din Iaşi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ripensia – CNS Cetate, duel de a fi sau a nu fi în lupta promovării

Trupa din reşedinţa judeţului joacă astăzi una din cele mai importante partide din acest retur, urmând să întâlnească în deplasare...

Profesorul din Petroşani a fost sancţionat

Profesorul de istorie de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” din Petroşani, cercetat disciplinar pentru că le-a vorbit elevilor despre Monica...

I-a golit rezervorul în timp ce staţiona pe marginea drumului

Un şofer care a făcut un repaus într-un refugiu pe marginea drumului între localităţile Săcămaş şi Brâznic nu a mai...

Închide