Autobergamo câștigă din nou jocul cu West Deva și refuză dialogul cu presa

Ultima etapă din cadrul Turului su­pli­mentar din Campionatul Ligii I de fotbal în sală a programat din nou o întâlnire între cele două formații din municipiul Deva. În calitate de gazde, cei de la ACS West Deva au dorit, să îi spunem, o revanșă după ce a fost în semifinala Cupei României, când mai expe­ri­men­tați, cei de la Autobergamo, s-au impus cu scorul de 8-1.

Veteranii au revenit
A fost un spectacol cu multe goluri, totul într-o partidă care ar trebuie să fie apreciată de cei care iubesc fotbalul de sală, pentru că ambele formații au făcut o bună promovare pentru această dis­ci­plină sportivă. În prima parte a întâlnirii
s-a mers din egal în egal, oaspeții, adică cei de la Autobergamo, deschizând tabela de scor prin golul lui Cojocaru, iar apoi au luat un ușor avantaj prin golul marcat de către Denis Boldor. Veteranii de la West Deva au revenit, au egalat situa­ția prin golul înscris de antrenorul ju­cător Ion Al Ioanii și de cel înscris de Mimi Stoica, pentru ca apoi să se des­prindă prin cele două goluri marcate de Ion Al Ioanii și George David, tabela ară­tând 4-2 în favoarea gazdelor. Așa cum se întâmplă la futsal, ocaziile se răzbună și Leonardo Moura a reușit o dublă, în minutele 19 și 20 iar rezultatul la pauză a fost stabilit de către Florin Matei, care a înscris în ultimile secunde pentru 5- 4 în favoarea celor de la Autobergamo Deva.

Pe locul al treilea
Repriza secundă a fost la fel de ani­mată și presărată cu alte goluri înscrise de ambele formații. Cojocaru a marcat pentru Autobergamo, Sergiu Gavrilă a înscris pentru oaspeți, Moura și-a trecut în palmares un alt gol, Cristi Matei a punc­tat și el, iar Denis Boldor a împins min­gea în poarta colegilor de la West Deva în minutul 40. De partea cealaltă au marcat Al Ioanii, Mimi Stoica, din nou George David și Ionuț Florea, astfel că fi­nalul a adus victoria pentru Autobergamo, care a câștigat cu 14 -9 această întâlnire. În urma acestui rezultat, Autobergamo urcă pe locul trei în clasamentul Ligii I de futsal, având 35 de puncte, iar West Deva rămâne pe locul 5, cu 21 puncte. În faza ur­mătoare, cea din play-off, Autobergamo va juca în deplasare, la Luceafărul Buzău, în data de 9 aprilie, iar West Deva va primi replica celor de la CFR Timișoara, acasă, la Sala Sporturilor din Deva, joc programat pe data de 11 aprilie, de la ora 17.15, partida fiind tele­vizată.
Revenind la partida din ultima etapă a Turului suplimentar, să notăm că Autobergamo nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul Ricardo Cámara Sobral, despre care se spune că este plecat la Napoli și în aceste condiții conducerea tehnică (cea care o mai fi ea, acum) sau reprezentanții grupării au refuzat să facă declarații după joc. Cum se spune, e bine când te laudă unii că esti.. vedetă. Din păcate totul este trecător, iar presa te urcă și te coboară… Asta ca să se știe …
Menționez că unele dintre „vedetele” de la Autobergamo Deva au refuzat să discute cu presa, indiferent care o fi ea, și după meciul pe care l-au avut cu CFR Timișoara, iar istoria s-a repetat.