Autobergamo a plecat în cantonament

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva şi-au reluat antrenamentele şi după o săptămână de pregătire pe plan local, întreg lotul devean a plecat, ieri, într-un stagiu de pregătire centralizată la Orăştie, unde se va antrena timp de şapte zile.

După revenirea de la Orăştie, cei de la Autobergamo vor pregăti ediţia a treia a “Cupei Cetăţii” la futsal, competiţie ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din Deva, în perioada 10 – 12 august.
„Am reluat pregătirile cu o întâlnire prietenească, în care am vorbit mai mult despre vacanţă. Abia apoi am început cu antrenamente ceva mai uşoare, pentru reacomodarea la efort, iar acestea vor creşte în intensitate odată cu trecerea timpului. Până la plecarea la Orăştie, în cantonament, am fost şi la o acţiune de donare de sânge, şi îi felicit pe băieţi pentru acest gest. Sunt mulţumit de lotul pe care îl avem la dispoziţie şi optimist. Vrem să câştigăm titlul. Deva, de la înfiinţare, an de an, are doar obiective importante”, a declarat noul antrenor al celor de la Autobergamo, Cosmin Gherman.
Ca şi noutăţi în lotul echipei din Deva menţionăm că s-a renunţat la veteranii Florin Ignat, Florin Matei, Mimi Stoica şi Alpar Csoma. În locul lor au venit la Deva şase jucători: Attila Biro, de la Odorhei şi Bogdan Covaci, de la Galaţi, precum şi „stranierii” Guilherme Varela, Cristian Saavedra „Chapu”, Calvo Pardo „Noe” şi Da Costa Dias Cesar Andre „Teka”. De la echipa de juniori, câştigătoare a Cupei României sezonul trecut, au fost promovaţi, definitiv, portarul Darius Savu, a doua opţiune ca titular, după Petrişor Toniţă, titularul postului la echipa naţională, şi jucătorii de câmp Mihnea Toader şi Bogdan Pieptea, cu menţiunea că cei doi au mai evoluat şi în sezonul trecut, la echipa deveană de seniori. Din lotul devenilor mai fac parte internaţionalii români Cristian Matei şi Adrian Pânzaru, precum şi Cristian Obadă şi Sergiu Tacot, ultimii doi fiind componenţi ai echipei reprezentative din Republica Moldova.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.