Autobergamo a dat un nou recital de nota 10

11-nuno-coco-autobergamoOvidiu Mănăstire

Gruparea antrenată de Florin Ignat nu a avut nici o problemă în duelul cu Muncitorul Reşiţa, câştigând cu 10-1 şi oferind un spectacol de zile mari publicului devean. Alb-vişiniii au marcat câte cinci goluri pe repriză şi au intrat cu un moral bun în pauza de două săptămâni.

Coco, în mare vervă
Chiar dacă oaspeţii au avut prima ocazie, în minutul 6, prin Iago, şut la colţul lung în bară, devenii au deschis scorul un minut mai târziu. Nuno Coco (foto) a şutat la poartă, Copocean a respins în faţă şi Tacot a introdus mingea în plasă. Peste trei minute, Coco a trecut în rolul marcatorului, reluând în plasă mingea scăpată de portarul reşiţenilor la un corner al lui Al-Ioani. Un minut mai târziu, Ique a marcat primul gol în tricoul devean, reluând în poarta goală pasa lui Nuno Coco. Cristian Obadă a ieşit la rampă şi el, înscriind de două ori cu şuturi la colţul lung din partea dreaptă, iar Cristi Matei putea majora diferenţa în ultimul minut, dar Copocean a apărat lovitura acestuia de la 10 metri, acordată pentru şase greşeli ale oaspeţilor.

Lideri autoritari
În primul minut al părţii secunde s-au mai marcat două goluri, câte unul de fiecare parte. Al-Ioani a punctat cu poarta goală din pasa lui Ique iar Doană a redus din deficit, cu un şut din careu. Antrenorul-jucător al devenilor, Florin Ignat, a reuşit şi el o „dublă” în decurs de un minut, prima reuşită cu poarta goală după o pasă a aceluiaşi Ique, iar cea de-a doua cu un şut puternic de la 11 metri. Finalul a fost tot al gazdelor, care au mai înscris alte două goluri. Paulo Ferreira l-a învins pe Sturzu cu un şut la colţul lung iar Ion Al-Ioani a închis tabela după ce goalkeeperul oaspete a scăpat în faţă mingea expediată de Nuno Coco. Devenii se menţin astfel în fruntea Ligii I de futsal, având toate şansele să rămână acolo şi după etapa a VII-a, în care vor sta. Următorul joc al alb-vişiniilor va avea loc în 23 octombrie, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi.
AUTOBERGAMO DEVA 10 (5)
Iancu – Al-Ioani, Paulo Ferreira, Nuno Coco, Ique. Au mai jucat: Toniţa, Savu – C. Matei (cpt.), Obadă, Tacot, Pînzaru, Ignat, Drăgoiu. Antrenor: Florin Ignat
MUNCITORUL REŞIŢA 1 (0)
Copocean – Bârcean, Doană (cpt.), Moţ, Iago. Au mai jucat: Sturzu – Fedor, L. Popescu, Mitru, Mihuţescu, Takacs, Păvan. Antrenor: Ion Roman
Arbitrii: Marian Ivănescu (Bucureşti) – Liviu Chiţa (Piteşti)
Au marcat: Tacot (7), Nuno Coco (10), Ique (11), Obadă (14, 19), Al-Ioani (21, 38), Ignat (29, 30), Paulo Ferreira (35)
Sala Sporturilor din Deva, spectatori, 500.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.