Autobergamo a câştigat a treia Supercupă consecutivă

3. Supercupa Romaniei futsal  28 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Deţinătoarea Supercupei României şi-a apărat cu succes trofeul cucerit în 2014 şi 2015, învingând ieri, la Cluj, scor 6-1 (2-0), pe campioana City’us Tg. Mureş. Devenii nu au avut nici o problemă în faţa unei grupări mult slăbită în valoare faţă de sezoanele trecute, permiţându-şi chiar să facă spectacol.

O singură echipă pe parchet
Autobergamo a deschis scorul în minutul 7, prin Obadă, care a finalizat o combinaţie cu Florin Ignat. Antrenorul jucător al alb-vişiniilor a stabilit scorul pauzei, 2-0, după ce a transformat cu siguranţă o lovitură liberă de la 20 de metri. Autobergamo s-a dezlănţuit în debutul părţii secunde şi în primele cinci minute conducea cu 5-0, Nuno Coco (23), Ignat (24) şi Obadă (25) marcând „la foc automat” în poarta lui Molina. La acest scor, devenii au redus „motoarele”, permiţând adversarilor să înscrie golul de onoare, prin Cardenas, în minutul 32. Rezultatul final, 6-1, a fost stabilit de Paulo Ferreira, în minutul 37.

Al şaselea trofeu
Astfel, devenii cuceresc a treia Supercupă a României şi al şaselea trofeu în ultimii trei ani, dovedind că este cea mai de succes echipă sportivă hunedoreană din prezent. Pentru Autobergamo au evoluat Iancu – Al-Ioani, C. Matei (cpt.), Nuno Coco, Paulo Ferreira. Au mai jucat: Ignat, Obadă, Tacot, Pânzaru, Drăgoiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare