Sport

Auto-sabotaj la Naţionale

Ciprian Marinuţ

Marcel Dobrică, antrenorul echipei de popice Inter Petrila, a afirmat că sportivii săi vor lupta să… rămână fără nici o medalie la Campionatul Naţional, care începe azi, la Petrila, în semn de protest faţă de lipsa de sprijin a primarului Ilie Păducel în organizarea competiţiei.

Declaraţie şoc
Supărat că Primăria Petrila nu a alocat banii necesari pentru plata baremului la arbitraj la Campionatul Naţional programat în perioada 16-18 decembrie pe arena Inter Petrila, antrenorul Marcel Dobrică a făcut o declaraţie şoc. „Obiectivul nostru la acest campionat este să rămânem fără nici o medalie. Ne propunem această contra-performanţă în semn de protest faţă de atitudinea primarului Ilie Păducel. Oricum, jucătorii mei sunt obosiţi, aşa că nu pot să le cer performanţă la final de an”, a declarat Marcel Dobrică.
Arena de Popice Inter Petrila găzduieşte Campionatul Naţional de azi până duminică, în probele individual clasic, tandem şi sprint pentru seniori şi senioare. Pentru competiţia care debutează azi, lotul echipei Inter Petrila este format din: Ioan Hordilă, Manea Mănel, Marius Gheţea, Marius Codarcea, Marian Bălan şi Mihai Balaban. La Campionatul Naţional de cadeţi, desfăşurat săptămâna trecută, la Iaşi, sportivii pregătiţi de Marcel Dobrică au cucerit trei medalii, dintre care două de aur.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura