Aurul Certej o menţine pe Hercules Lupeni în fruntea Ligii a IV-a

04-liga-a-iv-a-22-septembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Gruparea antrenată de Nicolae Halga a învins-o pe Inter Petrila, într-o restanţă din etapa I a Ligii a IV-a, răpindu-i şansa de a urca pe prima poziţie a clasamentului, pe care se menţine Hercules Lupeni. Trupa din sudul judeţului a reclamat arbitrajul lui Petre Voica, terminând partida cu un om mai puţin.
Gazdele au întors rezultatul
Cotată drept favorită în duelul de la Certej, Inter Petrila a început bine meciul restanţă şi a reuşit deschiderea scorului, în minutul 11, prin Zavracu. În minutul 30, gazdele au egalat prin Moţoc, după o fază controversată în care tuşierul indicase ofside, dar centralul Petre Voica nu l-a acordat. În partea secundă, Aurul (foto) a trecut în avantaj, prin reuşita lui Lupşa (55), iar Inter a ratat câteva ocazii bune, partida încheindu-se cu succesul gazdelor. Din păcate, nervii au cedat la final, iar jucătorul Petrilei, Androne, a fost eliminat în prelungiri.
Cu acest rezultat, Inter Petrila rămâne pe locul 2 în clasament, cu 6 puncte, la un singur punct de liderul Hercules Lupeni. În schimb, Aurul Certej a urcat până pe poziţia a cincea, cu patru puncte, galben-negrii având şi un meci restanţă, cu Retezatul Haţeg.
Derbi la Crăciuneşti
În etapa a IV-a, ce va începe mâine, Inter Petrila va avea un nou meci dificil, pe terenul Aurului Brad. În schimb, Aurul Certej se va deplasa la Petroşani, unde va întâlni pe Universitatea. „Capul de afiş” al rundei este duelul Şoimul Băiţa – Retezatul Haţeg, meci ce se va disputa duminică. Liderul Hercules Lupeni va juca un derbi local, cu vecina Minerul Uricani iar CS Hunedoara va întâlni pe teren propriu pe Victoria Călan. Tot în Valea Jiului, Jiul Petroşani va înfrunta pe Metalul Crişcior.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare