Aurul Brad a cucerit Cupa României după un meci-spectacol

Sezonul competiţional în fotbalul judeţean s-a încheiat odată cu desfăşurarea finalei fazei judeţene din Cupa României. După un joc deosebit de spectaculos, în care s-au înscris 10 goluri şi s-au irosit multe alte ocazii, echipa CSA Aurul Brad a câştigat cu scorul final de 6-4 jocul disputat în compania celor de la trecut de CSM Mihai Viteazul Vulcan.

A scăpat mingea în poartă
Partida finală din acest sezon s-a desfăşurat pe terenul din Simeria şi a fost pentru prima oară cu spectatori în tribune după mai bine de un an şi trei luni. Jocul a depăşit toate aş­tep­tă­rile în privinţa calităţii. Scorul s-a deschis foar­te repede, marcator Belei, după un penalty acor­dat pentru o intervenţie neglijentă asupra lui Kraft în suprafaţa de pedeapsă brădeană, dar bucuria echipei din Vulcan a fost scurtă pentru că Miclean a restabilit egalitatea, cu largul concurs al lui Tonca, acesta scăpând mingea în poartă.
Aurul Brad a avut câteva acţiuni care anun­ţau desprinderea pe tabelă, lucru care s-a şi întâmplat în minutul 37: Miclean îl găseşte pe Dă­răban liber la 15 metri, iar acesta înscrie cu un şut superb aproape de vinclu, pentru 2-1. Brădeni au ratat apoi, spre disperarea spec­ta­torilor iar CSM egalează cu un minut înainte de pauză, prin acelaşi Belei care şutează im­pa­rabil pe colţul lung.

Nu a fost în formă bună
În repriza secundă, jocul a fost la fel de fru­mos iar în minutul 57, brădenii înscriu din nou, pentru 3-2 prin Dărăban, excelent servit de către Miclean. A intrat la Aurul şi Ionuţ Filipaş dar aceasta nu a fost în formă foarte bună şi a ratat două ocazii rarisime, din poziţii ideale, iar ocaziile s-au răzbunat din nou, omniprezentul Belei reuşind egalarea cu un şut absolut su­perb de la 30 de metri sub transversală, 3-3, scor cu care s-au încheiat cele 90 de minute.
Conform regulamentului, au urmat două re­prize de prelungiri. Deak aduce în avantaj echi­pa din Brad foarte repede, în minutul 95 pen­tru ca apoi în minutul 101 defensiva echipei din Vulcan să cedeze la o acţiune la care au contribuit Miclean, Leucian, Dărăban, Leaha fiind cel care a finalizat cu un lob peste portar sub transversală,5-3. Meciul nu era totuşi ju­cat, pentru că o ciocnire în careul brădean între Ilea şi Moldovan (abia intrat pe teren, el s-a şi accidentat la faza respectivă) aduce al doilea penalty pentru CSM, transformat de Belei. Scorul final a fost stabilit de Leucian, lan­sat frontal în careu, iar brădeanul a înscris cu un şut plasat pe lângă portar.
CSA Aurul Brad: Ilea – Lazăr (min. 106 Lup), Şoit, Deak, Iga (min. 56 I. Filipaş) – Leucian, Vajda, Leaha, Miclean – Dărăban (min. 106 Vurdea), Paşca (min. 84 Ursu). rezerve: Zmău – Talpaş, R. Filipaş, Cristea, Codrin Antrenori Mihai Leaha şi Viorel Miclean.
CSM VULCAN: Tonca – Ciorîia (min. 106 Mol­dovan, (min. 108 Ionaşc), Ciocârlan, Buturcă, Negrea (min. 73 Şilip) – Krafft (min. 46 Ior­dache), Roşian, Simoneac, Mândreci – Rădu­lescu (min. 63 I. Radu), Belei ;rezerve: Miha­lache Antrenori Dan Voicu şi Dorin Mârşava.
Au arbitrat: Vladimir Nagy – Alexandru Vodă (ambii Alba Iulia), Cristian Bumb (Băcia).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.