Au vrut la chef, dar au fost bătuţi şi jefuiţi

Maximilian Gânju

Doi bărbaţi din municipiul Hunedoara care au ajuns în Valea Jiului pentru a se întâlni cu două adolescente pe care le cunoscuseră pe internet, au fost bătuţi şi jefuiţi.

Li s-a făcut de chefuit
Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un apartament din cartierul 8 Martie din Petrila, unde cei doi hunedoreni au mers neinvitaţi la un chef.
„S-au prezentat la sediul Poliţiei oraşului Petrila doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi respectiv 39 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, aflaţi în stare de ebrietate, care au reclamat că au ajuns în oraşul Petrila, pentru a se întâlni cu două tinere, pe care le-au cunoscut pe internet. După ce au plecat de la tinerele respective, s-au oprit la un apartament situat pe strada 8 Martie din Petrila, de unde se auzea muzică şi au rugat persoanele prezente în apartament să îi primească şi pe ei la petrecere, oferindu-se să aducă băuturi alcoolice. Persoanele respective au fost de acord, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, cei doi hunedoreni au fost bătuţi şi deposedaţi de un lanţ din aur de 14 g  şi de suma de 390 lei, de către aceştia”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Arestat pentru 29 de zile
Poliţiştii din Petrila au reuşit să-i găsească pe autorii jafului. „Prin urmare, poliţiştii efectuează cercetări faţă de Bogdan P., de 24 de ani, din municipiul Petroşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, constând în aceea că în noaptea de 22/23.09.2012, în jurul orelor 02:00, aflându-se în locuinţa mamei sale situată în Petrila, l-a deposedat prin violenţă pe unul dintre bărbaţi de un portmoneu în care avea actul de identitate şi suma de 270 lei, după care l-a deposedat prin violenţă şi pe celălalt bărbat de suma de 90 lei şi un lănţişor de aur”, mai precizează inspectorul Niţu.
Tânărul Bogdan P. a fost reţinut de poliţişti, iar procurorul a decis prezentarea acestuia Judecătoriei Petroşani, cu propunerea de arestare, magistraţii hotărând arestarea acestuia preventivă pentru 29 de zile. Alături de el, mai sunt cercetaţi în libertate alţi doi complici, Janeta P., de 26 de ani, din Petroşani, şi Laszlo N., de 25 de ani, din Petrila, pentru comiterea infracţiunii de  lovire sau alte violenţe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare