Sport

Au trecut şi examenul „Şcolar”

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a câştigat fără emoţii, scor 3-1, partida cu CSM Şcolar Reşiţa şi s-a apropiat la doar cinci puncte de lidera Luceafărul Oradea. Alb-albaştrii pot reduce şi mai mult ecartul faţă de primul loc, dacă vor câştiga etapa viitoare meciul din deplasare cu ACŞ Recaş, întrucât orădenii mai au o etapă de pauză.
 

Totul la puncte, parţial la fotbal
Trupa hunedoreană a scos maximum de puncte din disputa cu modesta CSM Şcolar Reşiţa, la fel cum se întâmpla şi în „epoca Şuvagău” în jocurile cu adversari slabi. Sub comanda lui Ioan Petcu, hunedorenii n-au tremurat însă pentru rezultat, iar fotbalul etalat a fost o idee mai aproape de „stilul alb-albastru” îndrăgit de suporteri. Totuşi, mai există loc de îmbunătăţiri sub aspectul calităţii jocului, deşi FC Hunedoara a controlat partida, a avut victoria în mână şi s-a mişcat după rigorile unei echipe adevărate.

 

Un singur minut de emoţii
Alb-albaştrii au marcat repede prin Gideon (min. 4), însă golul a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid. A urmat o dominare aproape absolută a hunedorenilor, dar căpitanul Robert Cristian (14 şi 26) şi Gideon (26) au irosit ocaziile excelente pe care le-au avut. Până la urmă, „reduta” reşiţeană a cedat, în minutul 26, când Gideon a profitat de o bâlbâială în careul advers (mingea a sărit ca la biliard) şi a deschis scorul cu un şut de la şase metri: 1-0. Hunedorenii s-au culcat pe-o ureche după gol, iar Doichiţa (36) a îngheţat tribunele, egalând cu o lovitură de cap din careul mic. Emoţiile inimoşilor suporteri hunedoreni au durat însă numai câteva zeci de secunde, întrucât la faza următoare, Ilaş (37) a readus avantaj alb-albaştrilor cu un şut excelent de la 25 de metri de poartă.
Scorul final a fost stabilit de Şandor (70) care a reluat cu capul în plasă centrarea lui Costea. Tot veteranul Şandor (83) putea duce scorul la 4-1, când a scăpat singur cu portarul, însă a ţintit bara din centrul careului mare.

FC Hunedoara – CSM Şcolar Reşiţa 3-1
Au marcat: Gideon (26), Ilaş (37), Şandor (70) / Doichiţa (37)
FC Hunedoara: Pascal-Oltean, Hodor, Geacă, Costea-Păcurar (Doroi), L. Todea, Ilaş (Stanciu), Trăşcan-R. Cristian (c), Gideon (Şandor).
Antrenor: Nelu Petcu
CSM Şcolar: Argane-Lazăr, Hamat, Pitaru, Crăguia-Breşeneni (c), Mihăilă, Mihok, Mihăescu-Doichiţa (Micu), Loba (Dragu).
Antrenor: Flavius Stoican.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura