Licitaţia contestată s-a rezolvat

29 noiembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Compania Naţională a Huilei Petroşani a semnat contractul pentru serviciile de curăţenie şi spălare de echipament pentru subunităţile miniere. O afacere foarte profitabilă, care a stârnit multe dispute şi pentru tranşarea căreia a fost nevoie de intervenţia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

Compania Naţională a Huilei Petroşani a încheiat contractul pentru serviciile de curăţenie, după ce a primit un răspuns favorabil de la CNSC, acolo unde s-au semnalat neregulile în desfăşurarea licitaţiei. La începutul lunii octombrie, CNH a scos la licitaţie serviciile de curăţenie şi de spălare de echipament. Pentru spălarea salopetelor, lucrurile au fost clare încă de la început. Oferta câştigătoare aparţine SC Image SRL Bucureşti, care va primi în următorii trei ani cel puţin 3,73 milioane de lei. Dar nu la fel de simplu au stat lucrurile în ceea ce priveşte serviciile de curăţenie.

Nu mai puţin de cinci firme şi-au disputat contractul, estimat la 5,5 milioane de lei noi, pentru o perioadă de trei ani. Cea mai bună ofertă a fost depusă de Euroserv Clean SRL, dar rezultatul a fost contestat. După analizarea contestaţiei depuse, CNSC a decis că licitaţia se poate adjudeca şi a repins sesizarea depusă de contestatar. „CNSC a soluţionat în favoarea Companiei Naţionale a Huilei contestaţia depusă, iar contractul a fost atribuit firmei câştigătoare, respectiv Euroserv Clean Bucureşti”, a declarat Oana Stoicuţa, purtătorul de cuvânt al CNH Petroşani.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Minerii spune:

    Sa fie locuri de munca pentru aceasta zona saraca fara suprafete arabile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au trecut şi examenul „Şcolar”

FC Hunedoara a câştigat fără emoţii, scor 3-1, partida cu CSM Şcolar Reşiţa şi s-a apropiat la doar cinci puncte...

Gura lumii

Război pe viaţă şi pe moarte între şeful unei zone cu multe lămpaşe şi un ales de care scandalurile s-au...

Premierea firmelor hunedorene de top

Peste 700 de companii hunedorene au participat în acest an la „Topul Firmelor” din judeţ, aflat la cea de-a XVII-a...

Închide