Sport

Au trecut în turul II la Mondialele de tenis de Masă

Toate cele patru reprezentante ale Ro­mâ­nei, Bernadette Szocs, Elizabeta Sa­mara, Adina Diaconu şi Andreea Dra­go­man, au trecut de primul tur al probei de simplu, în ziua inaugurală a Campionatelor Mondiale de tenis de masă de la Houston (Texas), în timp ce la masculin doar Cris­tian Pletea a câştigat în prima rundă.

A învins-o greu
Bernadette Szocs a dispus de Paulina Vega (Chile) cu 4-0 şi va juca în turul ur­mător contra polonezei Natalia Bajor. Eli­zabeta Samara a trecut de Anna Wegrzyn (Polonia) cu 4-0 iar următoarea sa adver­sară va fi taiwaneza Hsing-Yin Liu. Adina Dia­conu a învins-o greu pe austriaca Sofia Polcanova cu 4-3 iar în turul al doilea o va înfrunta pe Jia Nan Yuan (Franţa). Andreea Dra­goman a câştigat şi ea greu în faţa ka­zahei Anastasia Lavrova, cu 4-3 iar în turul secund va avea un meci şi mai greu, în faţa germancei Petrissa Solja (Germania).
La masculin, Cristian Pletea a obţinut singura victorie, 4-0 cu thailandezul Pa­da­sak Tanviriyavechakul, iar în turul al doilea îl va înfrunta pe rusul Kiril Skacikov. Ovidiu Ionescu a fost întrecut de Yang Wang (Slovacia) cu 4-0, Hunor Szocs a fost învins de germanul Ruwen Filus cu 4-0, iar Rareş Şipoş a fost eliminat de belgianul Martin Allegro, victorios cu 4-0 Așa cum am infor­mat, România a de­pla­sat în Texas opt ju­cători, patru la feminin şi patru la masculin, care participă la toate pro­bele de simplu (feminin şi masculin) şi dublu (feminin, masculin şi mixt).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura