Sport

Au suspendat-o! Amalia Puflea, gimnasta traumatizată la Deva, a fost scoasă temporar din lotul național de către conducerea Federației de Gimnastică

Amalia Puflea (foto) (15 ani) a acuzat faptul că a trăit momente de umilință și corecții fizice în cantonamentul de la Deva, iar acum continuă să fie p­e­dep­sită.

O invenție a ziariștilor?
Cine altcineva putea s-o lovească? Federația Română de Gimnastică, exact cine ar trebui s-o apere și s-o protejeze, arată cei de la Prosport.
„După cum se vede, tot gimnasta e de vină. După ce a trăit în acel mediu toxic de la Deva, pentru faptul că a avut curaj să vorbească, acum este suspendată din CNOPJ. Așa a înțeles federația să sprijine o dublă campioană europeană și să as­cundă gunoiul sub preș. În schimb an­tre­norii nu au pățit nimic. La Deva este li­niște și pace, iar cazul Amaliei ar fi doar o invenție a voastră, a jurnaliștilor. Incre­dibil! E de noaptea minții ce se întâmplă”, a precizat revoltată sursa Prosport.
Antrenorul Lucian Sandu, principalul acuzat de către Amalia Puflea, s-a ales cu o muștruluire din partea federalilor.

„Mi-au spus că este suspendată”
Suspendarea Amaliei Puflea din CNOPJ a fost confirmată și de mama gimnastei, Elena Onel. „Cei de la clubul din Bârlad mi-au spus că fata este suspendată până la în­cheierea anchetei inițiată de către fe­derație. Care anchetă? Până acum nu s-a mișcat nimic iar fata nu se mai poate an­tre­na ca înainte. Eu sunt convinsă că nu se va face nici o anchetă. Nu înțeleg de ce fata mea a fost suspendată, așa după cum mi s-a spus, că doar nu ea este vino­vată de ceea ce s-a întâmplat la Deva”, au fost cuvintele mamei Amalia Puflea.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura