Au sosit dispenserele pentru scările blocurilor de locuinţe din Deva

21 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Primăria Municipiului Deva, prin Direcţia de Asistenţă Socială aduce la cunoştinţa asociaţiilor de proprietari/locatari că au sosit dispozitivele pentru soluţii dezinfectante pentru toate cele 1.385 de scări ale blocurilor de locuinţe din oraş, potrivit prevederilor art. 6 din Ordonanţa Militară nr. 4/2020.

Preşedinţii sau administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari din municipiul Deva sunt aşteptaţi, începând de miercuri, 22 aprilie 2020, ora 9:00, să ridice dispenserele de la sediul S.C. ”Salubritate” S.A. Deva, din str. 16 Februarie, nr. 3 (lângă Secţia Recuperare Medicală ”Baia Sărată” a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva).
Distribuirea dispozitivelor se va face pe bază de proces verbal de predare/primire, în perioada 22–30 aprilie 2020, după următorul program: luni–joi, între orele 9:00 şi 14:00; vineri, între orele 9:00 şi 12:00.
Instalarea dispenserelor la scările blocurilor de locuinţe, precum şi umplerea acestora cu soluţii dezinfectante intră în sarcina asociaţiilor de proprietari/locatari.
Dispozitivele pentru soluţii dezinfectante distribuite de Primăria Municipiului Deva reprezintă o sponsorizare din partea S.C. ”Salubritate” S.A. Deva către municipalitate.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0799.992.312 (Direcţia de Asistenţă Socială Deva – Compartiment Asociaţii de proprietari), de luni până joi – între orele 8:00 şi 16:30 sau vineri – între orele 8:00 şi 14:00. (Biroul de presă al Primăriei Deva)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrări reluate la drumul din Parâng

Consiliul Judeţean Hunedoara a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 709 F Cabana Rusu – Masivul...

Care dă mai mult, domnilor politicieni? Continuă duelul comunicatelor liberalo-pesediste în judeţ

Pentru că nu prea au activitate în această perioadă, când nu pot face campanii electorale, politicienii ne arată că nu...

Un ultim omagiu adus salvatorului răpus de coronavirus

Pompierii hunedoreni, în semn de recunoştinţă, au ţinut un moment de reculegere în memoria colegului lor din Constanţa, care a...

Închide