Sport

Au pierdut toate meciurile de la „Futsal Love”

În perioada 7-12 februarie, naționala U19 de futsal a României a participat la turneul in­ternațional amical “Futsal Love” din Serbia. Tricolorii au disputat trei partide în compania selecționatelor similare din Bosnia și Herțegovina, Belarus și Serbia.

Un ultim test
Turneul a fost un ultim test pentru echipa noastră care pregătește calificările pentru Campionatul European.
În prima partidă, România a întâlnit echipa similară din Bosnia-Herțegovina, juniorii noștri pierzând la scor, 0-7, golurile fiind marcate de Milos Todoric, Admir Hankusic, Tomislav Vucic, Faruk Brkanic(2), Edvin Bosnic, și Mateo Poljaric.
Naționala noastră a întâlnit apoi formația din Belarus care a câștigat cu scorul de 5-2 (4-2). Au marcat: Maksim Ampleyeu, Uladzislau Kutasau, Daniil Kryvitski (2), Anton Papovich, respectiv Darius Roca și Csog Csongor.
În ultima partidă, românii au întâlnit formația gazdă a turneului, cea din Serbia. Gazdele au câștigat cu 5-0 (2-0), golurile fiind marcate de Lazar Zivanovic,Branislav Zivanovic, Uros Nikolic, Milorad Bojic și Pavle Savkovic.
România va fi gazda unei grupe din turneul de calificare pentru Campionatul European, în perioada 15-20 martie, când va întâlni Rusia, Slovacia și Georgia.
Turneul final european va avea loc în luna septembrie, în Spania.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.