Sport

Au organizat turneul, dar au și câștigat

Clubul devean de handbal feminin a organizat la finalul săptămânii trecute un turneu amical la care au participat pe lângă echipa gazdă, selecționată națională de tineret, aflată în cantonament la Deva și Gloria Bistrița, echipă care evo­lu­ează în prima ligă.

Au lipsit jucătoare cu experiență
Jucătoarele de la CSM Deva au întâlnit România Tineret, într-un joc pe care l-au controlat încă din primul minut și l-au câștigat cu scorul de 36-29. În cel de al doilea meci, CSM Deva a întâlnit experimentata for­mație Gloria Bistrița din lotul cărora au lipsit mai multe jucătoare convo­cate la diverse echipe naționale, dar au fost prezente la turneul de la Deva Nicoleta Dincă, Laura Pristăvița, Deborah Kpoadar, Gnosiane Niombla, Ida Dahl sau Natalia Nosek, nume cunoscute în handbalul românesc. La finalul acestei întâlniri, am con­semnat o nouă victorie a echipei din Deva, care a câștigat cu 31-29 (18-16), în fața celor de la Gloria Bistrița.

Concluziile antrenorului
„Au fost două meciuri grele, două meciuri cu încărcătură psihologică și cu echipe foarte puternice. Cu Gloria Bistrița am avut un meci foarte aprig disputat, evoluția scorului dovedește acest lucru și eu cred că spectacolul handbalistic a fost reușit și pe deplin meritat de către spectatorii prezenți în număr mare în tribune. Le felicit pe fetele noastre pentru că au răspuns foarte bine la ceea ce le-am transmis și au muncit foarte bine pentru victorie. Acest lucru ne dă curaj și spe­ranțe pentru viitor. Repet, aici la Deva s-a creat un grup minunat și sper să mergem mai departe împre­ună și să ne atingem obiectivul, re­venirea echipei în prima ligă, Liga Florilor”, a declarat Daniel Gheorghe, antrenorul handbalistelor de la CSM Deva.
În ultimul meci din acest turneu, Gloria Bistrița a învins selecționata de tineret cu scorul de 34-27, par­tida fiind considerată de către antre­norii celor două formații un bun prilej de a se stabili și consolida relații de joc din cadrul formațiilor care au evo­luat. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura