Sport

Au luat tot ce s-a putut!

„Minerii” din Lupeni și-au trecut în palmares o nouă performanță, de­mons­trând că acest sezon a fost unul de excepție pentru echipa lor. După ce, la început acestei luni, echipa Minerul Lupeni a cucerit titlul de campioană a județului Hunedoara, vineri, pe terenul de la Hunedoara, „minerii” au făcut eventul, cucerind și al doilea trofeu al sezonului, Cupa României, faza județeană.

Organizare excelentă
Foarte inspirat, antrenorul Dan Voicu a prezis că echipa sa va câștiga Cupa României și îi va învinge pe jucătorii din Brad, lucru care s-a și întâmplat după o evoluție excepțională a echipei din Lupeni. Într-o organizare excelentă, partida a fost un adevărat spectacol. O surpriză deosebită a fost desemnarea ca și arbitru la această partidă a lui Horațiu Feșnic. A fost un mare privile­giu, pentru că Horațiu Feșnic nu doar că a adus profesionalism pe teren, dar a ales să participe și la acțiunea de cari­tate „Împreună pentru Cristina”, do­nând baremul de arbitraj. Un gest de mare omenie și solidaritate!

Dublă manșă
Minerul Lupeni a câștigat finala cu scorul de 6-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Golurile au fost marcate de către Ovidiu Iepure (min.2), Daniel Creciunesc (min.49), Laurențiu Mazilu (min.60 și 77), Mihai Bănceanu (min. 80) și Petre Băcăran (min.88) pentru echipa din Lupeni, iar golul cu care Aurul Brad a egalat a fost înscris de tânărul Ionuț Filipaș (min.25).
Au evoluat în finala pentru Minerul Lupeni: Raț, Arcuși, Ciocârlan, B. Matei, Buțurcă (min. 56 Belei), Mazilu (min. 80 Popescu), D. Creciunesc, Bănceanu, Mîndreci (min. 50 Roșian), Horongozo (min. 56 Băcăran), Iepure (min. 80 Glăvan), antrenor, Dan Voicu.
Aurul Brad a evoluat în formula” Jurcă, Demian (min.78 Stănilă), Deak, Șoit, V. Miclean, Chelariu (min. 78 D. Miclean), Bostan (min. 58 Roșca), Leaha, Rucăreanu (min.69 Achim), I. Filipaș, Tecsi, antre­nori, Mihai Leaha și Emil Polvrea.
Câștigătoarea titlului de campioană județeană și a Trofeului Cupa României faza județeană, ACS Minerul Lupeni va întâlni în dublă manșă, în barajul de promovare pentru liga a III-a, formația campioană a județului Arad. Primul joc este programat în 16 iunie, la Arad, iar returul în 23 iunie, la Lupeni.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura