Au intrat peste proprietarii mărcii „mici de Bulbucan” și i-au tâlhărit

Hoții sunt tot mai inventivi și tot mai agresivi în ultima perioadă. Recent, mai mulți tineri, cu cagule pe cap, au intrat în casa celor care produc renu­miții mici de Bulbucan, în Peștișu Mare.

Le-a dat 30.000 de lei
Surse din cadrul anchetatorilor au anunțat că hoții au pătruns în casa res­pectivă, unde se aflau soția patronului și un copil. Oamenii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și au amenințat-o spunându-i să le dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Femeia
le-a spus tâlharilor că are doar 30.000 de lei. Și le-a dat banii. Spaima prin care au trecut cei doi nu se poate exprima! Mai mult, la un moment dat a revenit acasă un alt copil, care și el a „be­ne­fi­ci­at” de același tratament. Hoții au mai ce­rut și rețeta celebrilor mici de Bulbucan, așa ca să se distreze. Când capul familiei a revenit acasă a crezut că este vorba de o glumă, văzând toată familia legată. Polițiștii nu au reușit nici până acum să dea de urma tâlharilor. Mai mult, susțin că nu se pot da amănunte din anchetă, de­oarece ar dăuna acesteia. Păi, tocmai această secretomanie face ca ancheta să meargă greu! În oricare altă țară, lu­crurile ar fi fost făcute publice, pentru ca prinderea autorilor să fie grăbită.
„Confirmăm faptul că Poliția mu­ni­ci­piului Hunedoara, în colaborare cu po­litiștii Serviciului de Investigații Crimi­nale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâl­hărie calificată. Cercetările vizează iden­tificarea autorilor și luarea măsurilor le­gale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara. (S.P.)