ActualitateFlash

Au intrat peste proprietarii mărcii „mici de Bulbucan” și i-au tâlhărit

Hoții sunt tot mai inventivi și tot mai agresivi în ultima perioadă. Recent, mai mulți tineri, cu cagule pe cap, au intrat în casa celor care produc renu­miții mici de Bulbucan, în Peștișu Mare.

Le-a dat 30.000 de lei
Surse din cadrul anchetatorilor au anunțat că hoții au pătruns în casa res­pectivă, unde se aflau soția patronului și un copil. Oamenii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și au amenințat-o spunându-i să le dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Femeia
le-a spus tâlharilor că are doar 30.000 de lei. Și le-a dat banii. Spaima prin care au trecut cei doi nu se poate exprima! Mai mult, la un moment dat a revenit acasă un alt copil, care și el a „be­ne­fi­ci­at” de același tratament. Hoții au mai ce­rut și rețeta celebrilor mici de Bulbucan, așa ca să se distreze. Când capul familiei a revenit acasă a crezut că este vorba de o glumă, văzând toată familia legată. Polițiștii nu au reușit nici până acum să dea de urma tâlharilor. Mai mult, susțin că nu se pot da amănunte din anchetă, de­oarece ar dăuna acesteia. Păi, tocmai această secretomanie face ca ancheta să meargă greu! În oricare altă țară, lu­crurile ar fi fost făcute publice, pentru ca prinderea autorilor să fie grăbită.
„Confirmăm faptul că Poliția mu­ni­ci­piului Hunedoara, în colaborare cu po­litiștii Serviciului de Investigații Crimi­nale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâl­hărie calificată. Cercetările vizează iden­tificarea autorilor și luarea măsurilor le­gale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura