Sport

Au înotat pentru 5 medalii la Naţionale

Pe parcursul a patru zile, în perioada 23-26.03.2022, în bazinul de la Bacău, s-au desfășurat întrecerile Campiona­tului Național de Natație. Au fost pre­zenți cei mai titrați sportivi români ai momentului, printre care și David Popovici, Alexandra Dobrin, multipli campioni naționali, partici­panți la edi­ția Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Ștafeta feminină
Talentații înotători legitimați la CSS Hunedoara (antrenor Anca Băjan) au reușit să se evidențieze din nou, cuce­rind cincii medalii ( una de aur, trei de ar­gint, una de bronz), sportivii hunedoreni fiind prezenți în șapte finale, având patru clasări în primele 8 locuri din finalele competiției.
Astfel, Nandor Nagy a câștigat trei medalii individuale la aceste întreceri, fiind cel mai titrat sportiv al clubului hune­dorean la ediția din acest an a com­petiției de la Bacău. El a cucerit medalia de aur și titlul de campion național în proba de 200 m liber și două medalii de argint în probele de 400 m și 800 m liber.
O medalie de argint a fost cucerită de componentele ștafetei feminine de 4×100 m liber, Ariana Florănescu, Zsofia Nagy, Maria Iloviceanu și Bianca Lungu. De menționat că Ariana Florănescu a fost prezentă în cinci finale. Iar colega ei, Zsofia Nagy în două finale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura