ActualitateFlash

Au început lucrările pentru arteziana muzicală

Cristina Ghenea

În ciuda frigului de afară, Primăria Deva a emis ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a Pieţei Victoria din municipiul reşedinţă de judeţ. Marţi, a început prima etapă a lucrărilor.   

Potrivit Corinei Oprişiu, administratorul public al municipiului Deva, muncitorii firmei constructoare se ocupă de pregătirea terenului pentru investiţia propriu-zisă. „În primă fază, se lucrează la devierea traseului liniilor  subterane de alimentare cu energie electrică, şi sperăm că aceste lucrări vor fi gata până în 1 martie, cel târziu. Apoi, urmează ca zona să fie închisă, iar amplasamentul să fie predat constructorului, pentru începerea lucrărilor ce ţin de fântână“, a declarat Corina Oprişiu. Aceasta a adăugat că termenul limită de finalizare a proiectului „Amenajare Piaţa Victoriei din municipiul Deva” este 15 iunie, anul curent. Investiţia se ridică la 2,586 de milioane de euro, iar finanţarea este asigurată, aproape în totalitate, din fonduri europene.

6 comentarii la „Au început lucrările pentru arteziana muzicală

 • Da paunul de la coada calului care a costat cateva miliarde unde este? Cine la furat? Era din banii devenilor.. Nu se sesizeaza politia comunitara? Aveau in atributii sa-l pazeasca. La cate miliarde a costat cum a reusit sa dispara fara urma si nimeni sa nu observe.

 • E criza si nu sunt bani! Si trebuie crescute taxele, accizele, impozitele pe cladiri masini, taxa de poluare, prima , a doua si ultima inmatriculare, trebuie taiate salariile bugetarilor, impozitate pensiile, marit TVA-ul ca nu sunt bani. Da, nu sunt bani suficienti cat vor unii sa cheltuie dupa cum ii duce capul.

 • O noua prostie scumpa, care se face in Deva! Construim o noua fantana arteziana, in timp ce alte 5 fantani au stat secate toata vara pentru ca nu sunt bani pentru intretinerea lor ! Chiar si noua fantana din giratoriul de la Lido este defecta si nu a fost reparata, dar ne trebuie una noua, izvor de comisioane pentru cineva.
  Aceasta se vrea sa fie o fantana electorala, din care sa curga voturi pentru Munteanu ! Un tip incult, lacom si meglaloman !

 • reparati odata toata fantiniile Devei!
  Instalati un ceas mare acolo care afiseaza si temperatura in grade C.
  Construiti o toaleta gratuita acolo in Piata Victoriei ,dupa standarde NATO!Ca UE nu e buna!
  Dorim mai multe banci unde sa sedem,nu banci unde sa ne fura aia banii!
  Dorim si mai multe tasnitori de apa potabila ,nu tasnitori nefunctionale !
  Mircea Muntean si sefii de la primarie sper ca cititi aceste randuri.
  Deva trebuie sa arate ca un oras nou nu ca un oras afectat dupa razboi!

 • sper sa se tina de cuvant si sa se renoveze si fatada,adica exteriorul Casei de Cultura!daca vor face asta ,lucrarea va fii completa si vom putea spune FELICITARI!
  O mica intrebare ,daca s-ar putea amenaja acolo si un ceas mare care indica ora si temperatura orasului.Acum fatada casei de cultura arata jalnic, RENOVATI-O!
  Iar o toaleta publica subterana ,in Piata Victoriei,ar fii binemeritata, dupa ce s-a desfiitat accea de langa Ulpia,atuci cand s-a renovat Ulpia!Multumim si Succes!

 • rusine DEVA si cosntructorii din Bucuresti!Unde sunt spatarele banciilor noi de pe langa fantana.In proiectul initial erau prevazute spatare acum elel nu exista!Cine a furat?de ce fura Bucurestiul,caci ei au construit acest proiect.Spatarele exista chiar si in fotografiile din proiect.Rugam sa se aduca spatarele si suruburile adiacente ca toti locuitorii din Deva si imprejurimi sa se poate odihni ,sa se poate razama pe spate.Altfel te simti ca in gara!si crede-ti-ma nu e placut dupa 10 minute de stat pe banciile alea.Daca s-au furat sa rapunda cine este vinovat!Noi nu ne lasam si vom merge pana in panzele albe.Atentie nu va jucati cu noi!Atat cerem-sa se faca dreptate!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura