Au incendiat o maşină, pentru că nu au putut-o fura

11 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Doi tineri din Aninoasa au incendiat o maşină pe care intenţionau să o fure.

Incidentul s-a petrecut pe strada Valeni, în noaptea de marţi spre miercuri. Cei doi au pătruns în garajul proprietarului maşinii, după ce au tăiat lacătele de la uşă cu un cleşte tip „gură de lup”. Iniţial, tinerii au încercat să fure radiocasetofonul din autoturism, dar pentru că nu au reuşit, s-au gândit să iasă la plimbare cu maşina. Au încercat să o pornească prin scurt-circuitarea firelor de la contact, dar cum şi această operaţiune a eşuat, au împins maşina câţiva metri în afara garajului. Cu ajutorul unui furtun, au scos benzină din rezervor, după care au turnat-o în interiorul maşinii şi i-au dat foc, tocmai pentru a şterge urmele. La faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Petroşani, însă autoturismul a ars în totalitate.

Cei doi, Fabian P., în vârstă de 20 de ani din Petrila şi A.R., de 16 ani din Aninoasa, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat şi distrugere prin incendiere. (N. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi la furat lemn

Patru persoane, cu vârsta cuprinsă între 28 şi 53 de ani, din Nădăştia de Sus, sunt cercetate pentru furt. Ele...

Comunitatea din Sãlaşu de Jos a redevenit proprietara şcolii

După patru ani de luptă prin instanţe, administraţia comunei Sălaşu de Sus poate răsufla uşurată. Şcoala din Sălaşu de Jos...

„Soluţia pentru Apa Serv este divizarea“

Circa 140 de mii de persoane ale celor şase localităţi din Valea Jiului sunt în pericol de a rămâne fără...

Închide