ActualitateFlash

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de furt calificat şi tăinuire, în urma unor percheziţii efec­tuate la 11 adrese din oraşele Petroşani şi Petrila, suspecţii fiind prezentaţi ieri în faţa procurorului de caz, a informat Ins­pectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Materiale de probă
Percheziţiile au fost efectuate pe pa­rcursul zilei de marţi împreună cu poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Petroşani şi cei ai Serviciului Acţiuni Speciale.
„Activităţile procedurale privesc cinci persoane, cu vârste cuprinse între 37 ani şi 22 ani, din municipiul Petroşani şi oraşul Petrila, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat sub diverse forme de participaţie şi respectiv tăinuire, cercetările fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a precizat sursa citată.
Cu ocazia efectuării percheziţiilor do­mi­ciliare au fost ridicate bunuri, valori şi alte mijloace materiale de probă, ce urmează să fie folosite în cadrul dosarului penal deschis în cauză.
Cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, aceştia să fie prezentaţi procurorului de caz cu propunere de luarea măsurilor legale. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura