Au furat banii pensionarilor din Petroşani!

Sediul Asociaţiei Pensionarilor din Pe­tro­şani, de pe strada Anton Pann, a fost prădat de hoţi. Persoane necunoscute au intrat prin efracţie în sediul asociaţiei şi au plecat cu un seif în care se afla o sumă mare de bani.
„În data de 8 iulie 2021, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în incinta Asociaţiei Pensionarilor din municipiul Pe­tro­şani şi au sustras un seif metalic în care se afla o sumă de bani. Cercetările pentru prin­de­rea şi identificarea autorului/autorilor, sunt con­tinuate de către poliţiştii Biroului de In­ves­tigaţii Criminale din cadrul Poliţiei mu­ni­cipiului Petroşani. În cauză, a fost întocmit do­sar de cer­cetare penală pentru furt calificat”, a in­for­mat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Suma care se afla în seiful Asociaţiei Pen­sionarilor din Petroşani era de peste 160.000 de lei.
„În noaptea de 7 spre 8 iulie, în jurul orei 01:00, persoane necunoscute au forţat uşa de acces secundară în sediul Asociaţiei Pen­sio­na­rilor din Petroşani, de unde au sustras un seif, care conţinea suma de 162.496 de lei. În pre­zent, se fac cercetări în vederea identificării autorilor, încadrarea juridică a fapte este furt calificat prin violare de sediu profesional”, a declarat procurorul Marian Alin Sfetcovici, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lân­gă Judecătoria Petroşani. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sute de umbrele colorate înveselesc strada Grădinilor

Începând din 2016, cu o pauză în anul 2020, strada Grădinilor din municipiul Hu­nedoara (cunoscută mai degrabă drept stra­da Lipscani)

A fost o lună iunie cu daune la Densuş

Magdalena Şerban Luna iunie pare să repete acelaşi sce­nariu, an de an, în ce priveşte ploile abun­dente care lasă urme

Pacienţii de la Hunedoara nu au varianta Delta a Covid!

Adriana Năstase Managerul Spitalului municipal din Hu­ne­doara, Radu Budae, a declarat că au ieri au sosit rezultatele probelor trimise la

Închide