Au fost reluate lucrările de modernizare a DJ 687 Hunedoara-Călan

28 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

După ce vineri, 25 octombrie 2019, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor nr. 3, luni, 28 octombrie 2019, au fost reluate lucrările în cadrul proiectului de modernizare a DJ 687, Sântuhalm – Hunedoara – Călan (km 13+050 – km 22+791). Primele utilaje ale constructorului au fost deja mobilizate în teren, iar drumarii au început lucrul.
Contractul de proiectare şi execuţie lucrări a fost încheiat în data de 2 octombrie 2018, având ca obiect elaborarea Proiectului tehnic, detalii de execuţie, DTAC, asistenţă tehnică pe perioada execuţiei, verificare tehnică a proiectului şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţie.
Documentaţia tehnică pentru emiterea autorizaţiei de construire care modifică autorizaţia de construire nr. 48/10.04. 2019, precum şi proiectul tehnic revizuit (ca urmare a modificării limitelor de proprietate şi a încadrării lucrărilor în aceste limite), au fost predate de Asocierea SC Proactiv – SC Drupo SRL – SC Sercotrans SRL la data de 21 octombrie 2019.
Astfel, a fost emisă autorizaţia de construire nr. 185/23.10. 2019.
Printre obiectivele specifice ale proiectului se numără conectarea DJ 687 la reţeaua drumurilor naţionale (prin DN 66) şi la reţeaua TEN (E 68 Axa rutieră 7 – Coridorul Pan European IV prin E79), precum şi dezvoltarea economică a regiunii prin facilitarea accesului în zona centrală a judeţului Hunedoara, adică prin creşterea mobilităţii populaţiei, a bunurilor şi serviciilor.
Valoarea totală a proiectului este de 36.392.043,73 lei, acesta fiind cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 23 de luni de la semnarea contractului.
(Biroul de presă al Consiliului Judeţean Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Râu de Mori: banii alocaţi persoanelor cu handicap, bine drămuiţi

Conducerea comunei Râu de Mori nu are viaţă uşoară. Asta, deoarece banii alocaţi persoanelor cu handicap şi însoţitorilor acestora trebuie...

Marea Asfaltare continuă în cartierele Micro 5/1 şi Ceangăi din municipiul Hunedoara

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pe străzile Ecaterina Varga şi pe străzile Zambilelor – Privighetorilor...

Peste 4,5 milioane de euro pentru amenajarea centrului istoric al Devei!

Am semnat astăzi, la Timişoara, contractul de finanţare din fonduri europene a Proiectului „Amenajare zonă pietonală centrul istoric”, proiect cuprins...

Închide