Au făcut legea la Campionatele Naţionale

21 iunie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sorina Popa

Junioarele gimnaste de la Deva au luat partea leului la Campionatul Naţional pe echipe, desfăşurat în acest week-end la Buzău, cucerind cele mai multe medalii de aur dintre echipele participante.

Aur la toate categoriile
Astfel, la categoria a III-a, nivelul 11 ani, medalia de aur la individual compus a fost cucerită de Mădălina Blendea, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat tot o fată de la Deva, Laura Jurcă. La junioare II, locul întâi, la individual compus a fost obţinut de Alexandra Marcu, iar locul al treilea de către Ana Maria Ocolişan. În fine, la junioare I, pe treapta întâi a podiumului a urcat  Maria Balea. Aşadar, campionatul gimnastelor junioare a fost dominat de fetele de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate“ Deva, care sunt pregătite de antrenorii Sorin Tolteanu, Lenuţa Slabu, Alexandru Militaru, Cristinel Micu, Ioan Coroiu, Adela Popa, şi de coregraful Leo Cosma.
„Suntem mulţumiţi de evoluţia fetelor, obiectivul nostru fiind îndeplinit la aceste campionate. Toate sportivele s-au calificat pentru Campionatul Naţional Individual, care va avea loc, la toamnă, la Bacău. Pe de altă parte, le mulţumim directorilor de la Colegiul Cetate, Adrian Liga şi Titi Scorpie, pentru că ne-au susţinut, reuşind astfel să ajungem la rezultate foarte bune”, a declarat antrenorul Cristinel Micu.
Iată componentele echipelor colegiului sportiv devean, la cele două categorii: Adela Florea, Patricia Bec, Andreea Iridon, Mădălina Blendea, Laura Jurca (categ. a III-a) Alexandra Marcu, Ana Maria Ocolişan, Dumitriţa Rus, Denisa Hoancă (categ. A II-a).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu vor sã contribuie la întreţinerea spaţiilor verzi

Devenii nu vor să contribuie la administrarea şi întreţinerea zonelor verzi din jurul blocurilor. Aceasta este concluzia trasă în urma...

S-a luat la întrecere cu un marfar

Un tânăr de 27 de ani din Petroşani, care a ieşit la plimbare cu o prietenă, în zona Peşterii Bolii,...

La revedere, studenţie!

Cea de-a XVIII-a generaţie de studenţi a absolvit cursurile Universităţii Ecologice „Traian”, din Deva. Festivitatea oficială a avut loc vineri,...

Închide