Au dat cu perfecţiunea-n… barã

10 x 3 Od Boys
Ciprian Marinuţ

Lidera Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, Old Boys, a suferit prima înfrângere din acest sezon, după 10 victorii consecutive, la capătul unui meci în care a ţintit de patru ori bara celor de la Anonimii.

Tactica… echilibrului
„Ticeru” Alin Petraş, sufletul şi creierul echipei Anonimii, a găsit ac de cojocul foştilor fotbalişti profesionişti de la Old Boys, care au defilat în primele 10 etape de campionat. Acesta şi-a aranjat perfect echipa în apărare, eliminând practic spaţiile libere, şi a ordonat hărţuirea adversarilor pe contraatac. Tactica i-a încurcat rău de tot pe cei de la Old Boys, iar liderii au suferit primul eşec, deşi au avut multe ocazii de a marca, între care şi patru bare.

Portarul nu merge de multe ori la…
Tacticizat de „Ticeru”, jocul a stat sub semnul echilibrului în majoritatea timpului. În prima repriză, Old Boys a fost salvată de mai multe ori de la gol de intervenţiile miraculoase ale portarului Vezeteu şi o dată de bară, în minutul 16, la şutul lui Mărginean. Şi Anonimii au trăit periculos, dar portarul Manolache şi bara, de două ori (Bauman, min. 6 şi Gavrilă, min. 17), au oprit drumul spre gol al veteranilor de la Old Boys.
 Paradele lui Vezeteu au fost puse la podea după pauză, când Seinea (40) s-a infiltrat în careu şi l-a învins pe bravul portar cu un şut de la trei – patru metri, după o pasă perfectă a lui Mărginean. Old Boys a replicat şi a încercat egalarea, însă Carabulea (42) şi Gavrilă (48) au ţintit şi ei bara, iar lidera a fost îngenuncheată pentru prima dată în acest campionat. Eşecul a fost greu digerat, iar cei de la Old Boys au contestat vehement mai multe decizii ale arbitrilor Mihai Nacu – Hanzi Stan, însă erorile acestora nu pot fi suspectate de rea intenţie, ci pot fi puse doar pe seama imperfecţiunii umane.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.