Sport

Au cu cine, au de ce, dar nu ştiu dacã supravieţuiesc

11x 1

Ciprian Marinuţ

Mureşul şi-a păstrat 90 la sută din lotul de jucători din campionatul trecut, n-are mari restanţe financiare la jucători şi nici datorii la stat, însă riscă să… dispară.

Sponsor supărat
Reunirea lotului devenilor pentru noul sezon, care a avut loc luni la Stadionul Cetate, a fost bântuită de incertitudine în privinţa viitorului echipei. Astfel, fiţele, impresiile şi aerele de superioritate cu care s-au afişat jucătorii şi oficialii Mureşului la startul pregătirilor pentru campionatul trecut au fost puse la podea. Şi doar speranţa că totuşi clubul nu se va preda aşa cum se zvoneşte i-a determinat pe fotbalişti să iasă pe teren la primul antrenament. “Salariile jucătorilor sunt achitate la zi, fiind ceva restanţe doar la primele de joc. Alte datorii nu ştiu să fie, decât la utilităţi, însă nu se ştie exact ce va fi, întrucât e posibil să se retragă unii sponsorii”, a spus antrenorul Gheorghe Barbu. Din surse neoficiale am aflat că e posibil ca sponsorul principal al echipei să se retragă, din cauza reducerii până la… dispariţie a sprijinului Primăriei Deva. În plus, se zvoneşte că s-ar putea ca echipa şi jucătorii să fie cedaţi clubului CSM Reşiţa.

Fără Savin şi cu patru întârziaţi
Primul antrenament al Mureşului din această vară, condus de antrenorul Gică Barbu, a beneficiat de participarea a 21 de jucători, între care trei noi veniţi al căror nume a fost ţinut secret. A lipsit juniorul Savin care s-a întors la Mediaş şi patru jucători întârziaţi sau învoiţi. Fraţii Janos şi Elod Vajda şi-au prelungit cu o zi vacanţa petrecută în Croaţia, atacantul Grigoruţă a anunţat că întârzie şi el, iar mijlocaşul Mila a fost învoit pentru a susţine câteva examene la faculate.
Jucătorii prezenţi la reunirea lotului: Rahoveanu, I. Pârvu,  Horvat – portari; Sătmar, Biţiş, Dosan, Pribac, Doboş, Zaiaţi, Silviu Boloş, Lăcătuş, Salamon, A. Bud, I. Florea, B. Bajko, Lintaru, Cârstoiu, I. Câmpean – jucători de câmp.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura