Sport

Au ajuns pe loc retrogradabil

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva au picat pe locul 13, primul retrogradabil, întrucât F.R. Handbal a decis ca SCM Bacău, contracandidata echipei devene, să câştige la masa verde, un meci pierdut iniţial în teren.

Plătesc greşeala Braşovului
Cetate Deva (locul 13) îşi va disputa abia joi, 23 ianuarie, partida ce trebuia să aibă loc în etapa din acest weekend, întrucât meciul din deplasare cu Dunărea Brăila (locul 5) a fost amânat, din cauza vremii nefavorabile. SCM Bacău, echipă care era cu un loc mai jos în clasament decât formaţia deveană, având un punct mai puţin, a pierdut, scor 23-24, meciul disputat acasă cu U. Neptun Constanţa. Şi totuşi, cele două echipe au făcut rocada în clasament, din cauza unei greşeli a echipei Corona Braşov, sancţionată de FR Handbal, din care câştig de cauză a avut echipa SCM Bacău.

De la 34-15, la 0-10
Partida dintre Corona Braşov şi CSM Bacău, disputată pe 14 ianuarie, în prima etapă din 2012, s-a încheiat cu scorul de 34-25, în favoarea elevelor Marianei Târcă. Din păcate, Corona a introdus pe raportul de joc mai multe junioare decât permite regulamentul şi FRH a schimbat rezultatul din teren cu un 10-0 în favoarea SCM Bacău. Adiţional celor două puncte pierdute, Corona a fost şi penalizată cu un punct, pentru nerespectarea cerinţelor de vârstă. În consecinţă, SCM Bacău are acum nouă puncte în loc de şapte şi urcă pe locul 12 în clasament în locul celor de la Cetate, care coboară pe locul 13, rămânând cu opt puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.