Actualitate

Au ajuns la timp! Polițiștii au oprit o tâlhărie

În urmă cu câteva zile, poliţiştii au prins în fragrant delict trei persoane care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-l tâlhări.
„În data de 10 martie 2023, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Orăștie au surprins în fla­grant delict, pe strada Nicolae Bălcescu, din Orăștie, trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-i sustrage bunurile pe care le avea asupra sa. Unul dintre cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infrac­ţiunii de tentativă de tâlhărie (un tânăr de 25 de ani, din Deva) a reuşit să fugă de la faţa locului, fiind căutat în con­tinuare de poliţişti.
În urma administrării probatoriului, față de celălalt bărbat bănuit de co­mi­te­rea tentativei de tâlhărie, în vârstă de 37 de ani, din Orăștie, polițiștii din cadrul Biro­ului Investigații Criminale Orăștie au luat mă­sura preventivă a reținerii pe o pe­rioadă de 24 ore, acesta fiind ulte­rior pre­zentat magistraţilor Judecătoriei Orăștie, care au dispus măsura arestării pre­ven­tive, pentru o perioadă de 30 zile”, a de­cla­rat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Totodată, magistrații au dispus mă­sura controlului judiciar, pentru o peri­oadă de 60 de zile, față de femeia în vârstă de 28 de ani, din Orăştie, bănuită de comiterea tentativei de tâlhărie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura