Au ajuns la timp! Polițiștii au oprit o tâlhărie

În urmă cu câteva zile, poliţiştii au prins în fragrant delict trei persoane care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-l tâlhări.
„În data de 10 martie 2023, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Orăștie au surprins în fla­grant delict, pe strada Nicolae Bălcescu, din Orăștie, trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care imobilizaseră un bărbat, cu scopul de a-i sustrage bunurile pe care le avea asupra sa. Unul dintre cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infrac­ţiunii de tentativă de tâlhărie (un tânăr de 25 de ani, din Deva) a reuşit să fugă de la faţa locului, fiind căutat în con­tinuare de poliţişti.
În urma administrării probatoriului, față de celălalt bărbat bănuit de co­mi­te­rea tentativei de tâlhărie, în vârstă de 37 de ani, din Orăștie, polițiștii din cadrul Biro­ului Investigații Criminale Orăștie au luat mă­sura preventivă a reținerii pe o pe­rioadă de 24 ore, acesta fiind ulte­rior pre­zentat magistraţilor Judecătoriei Orăștie, care au dispus măsura arestării pre­ven­tive, pentru o perioadă de 30 zile”, a de­cla­rat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Totodată, magistrații au dispus mă­sura controlului judiciar, pentru o peri­oadă de 60 de zile, față de femeia în vârstă de 28 de ani, din Orăştie, bănuită de comiterea tentativei de tâlhărie.