Au ajuns la spital, din cauza poleiului

04 polei (58)

Nicoleta Popa

Am trecut cu bine de prima zăpadă, însă încălzirea vremii a dat bătăi de cap hunedorenilor. Temperaturile ridicate din timpul zilei au favorizat topirea zăpezii, iar cele scăzute din timpul nopţii au dus la formarea poleiului.
Astfel că, ieri dimineaţă, străzile din localităţile judeţului s-au transformat în adevărate patinoare, iar mersul pe trotuare a devenit o adevărată aventură pentru pietoni. Asta pentru că, dacă de străzi autorităţile locale s-au mai ocupat şi le-au curăţat, de trotuare, nici vorbă. Ca urmare, odată cu formarea poleiului, au început accidentele. Astfel, până ieri, zeci de deveni s-au prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Deva, cu entorse, luxaţii sau fracturi, din cauza poleiului. Numai ieri dimineaţă, la UPU Deva s-au prezentat opt persoane, dintre care două au fost internate pentru intervenţii chirurgicale. Şi la spitalele din Hunedoara şi Petroşani, ieri dimineaţă, au fost aduşi oameni cu entorse şi fracturi, provocate de polei.
Câte cinci persoane au ajuns în prima jumătate a zilei, la secţiile de urgenţe ale celor două spitale. „În ultimele zile am avut multe solicitări. Este vorba de leziuni ale membrelor, îndeosebi ale celor inferioare, cauzate de căderi accidentale,” a declarat medicul Mircea Veţean Muntean, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi la furat de fier vechi

Doi tineri de 17 şi 23 de ani din Brad au fost prinşi de poliţişti în timp ce furau 450

Georgeta Barabaş a renunţat la viaţa politicã

La o lună după ce a devenit doctor în Ştiinţa Mediului, Georgeta Barabaş (foto) a decis să renunţe la politică...

Hunedorenii, invitaţi la petrecere

Criza economică nu a reuşit să „omoare” tradiţia revelioanelor în stradă organizate de administraţiile locale. E drept că petrecerile nu...

Închide