Atletism. Cluj-Napoca va găzdui în 2021 Campionatului European pe echipe

19 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

România a primit din partea European Athletics organizarea ediţiei 2021 a Campionatului European de atletism pe echipe, Liga I, aceasta urmând să se desfăşoare în perioada 19-20 iunie, la Cluj-Napoca, informează, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism.

“Veste excelentă de la European Athletics pentru atletismul românesc, dar şi pentru sportul din ţara noastră. În cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics – care a avut loc online la mijlocul săptămânii trecute – a fost decis faptul că oraşul Cluj-Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European pe echipe, Liga I. European Athletics Team Championships, First League, se va desfăşura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena. În 2020, pe superba arenă din Cluj Napoca – construită pe locul vechiului stadion ‘Ion Moina’, între 2009 şi 2011, cu o capacitate de 30.201 locuri – a avut loc Campionatul Balcanic de seniori”, se menţionează pe site-ul citat.

În aceeaşi perioadă de anul viitor vor avea loc şi celelalte competiţii pe echipe, după cum urmează: Campionatul European pe echipe, Superliga – în Silezia (Polonia), la Chorzow, Campionatul European pe echipe, Liga a II-a – la Stara Zagora (Bulgaria), Campionatul European pe echipe, Liga a III-a – la Nicosia (Cipru).

Tot în cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics s-au decis oraşele gazdă pentru următoarele două ediţii ale Campionatului European de cros: Fingal – Dublin, în 2021 şi Torino-La Mandria Park, în 2022.

Oficialii Comitetului Executiv al European Athletics au stabilit locurile de desfăşurare pentru două competiţii importante: Istanbul 2023 – Atakoy Athletics Arena – Campionatele Europene în sală şi Roma 2024 – Stadionul Olimpic – Campionatele Europene în aer liber.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Primele medalii pentru Cetate Deva la întrecerile de la Ploiești

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești este gazda întrecerilor ediței din acest an a Campionatelor Naționale de gimnastică individuale și pe...

Trecerea de pietoni mortală, din nou în beznă!

Adriana Năstase Trecerea de pietoni de la intersecţia DN7 cu DJ700, din faţa sediului fabricii DHS face din nou probleme....

Posibil focar de COVID-19 la Mânăstirea Lainici

Unul dintre călugării lăcaşului de cult din apropiere de municipiul Petroşani şi-a pierdut viaţa pe patul de spital din cauza...

Închide